/Watervilla’s
Watervilla’s 2018-11-21T13:37:50+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Watervilla’s

Ondergaande zon Pingo-vismeer GroningenJaarplaats aan de Pingo

Er zijn 34 jaarplaatsen op Camping de Watermolen voor chalets met ruime plekken van 190 tot 450 m². Voor onze gasten met een jaarplaats is de camping het hele jaar geopend, u kunt hier dan ook het hele jaar van de camping genieten. Zelfs in de winter, als u maar een wintervaste Watervilla heeft.

Van de 34 plaatsen staan er 6 pal aan het water, deze plaatsen aan het vismeer ‘Pingo’ zijn gecreëerd voor ‘Watervilla’s en zeer ruime en luxueuze chalets. Met de zwanen en de brandganzen die dagelijks voor uw terras zwemmen, heeft u hier een fantastische plek. De Watervilla’s die er staan, zijn geplaatst aan/boven het water.

Voor informatie over jaarplaatsen of wanneer u hulp wilt bij het uitzoeken van een Watervilla of andere mogelijkheden wilt bespreken, kunt u contact opnemen met Camping de Watermolen.
Voor onze jaarplaatsgasten is de camping het hele jaar geopend en kunt u hier het hele jaar door genieten.

Kijkt u voor meer informatie over de jaarplaatsen bij de tarieven, of u kunt met ons contact opnemen voor specifieke informatie.

 

Gebruikte chalets

Naast de nieuwe chalets die te plaatsen zijn, is er ook de mogelijkheid om chalets op een jaarplaats over te nemen of om een gebruikt chalet te kopen en hier te plaatsen. Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Kijkt u hier voor het actuele aanbod aan gebruikte chalets.

Huren

Op Camping de Watermolen kunt u ook chalets huren, die op een jaarplaats staan. Alle chalets zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn ingericht voor vier personen, maar een vijfde persoon is eventueel mogelijk als u een extra (lucht)bed meeneemt.
Er zijn verschillende chalets te huur. U kunt via deze link bekijken of het chalet dat u wilt nog vrij is en wat deze kost in de door u gewenste periode. Voor de overige verhuurprijzen kijkt u bij de tarieven verhuuraccommodaties.

Klik op een van de onderstaande tekstlinken voor ons huisreglement en voorwaarden.

Huisreglement Camping de Watermolen

Verkoop kampeermiddel met behoud standplaats

Verkoop kampeermiddel zonder behoud standplaats

RECRON voorwaarden vaste plaatsen