Oei, wat een stress!

COMPLETE STRESSS! Ik? JAAAA! Want het was 1 december; dè harde deadline voor de nieuwe site. Ok, ok, op zich zou er geen man overboord zijn als het een dag later zou worden, maar een eenmaal gestelde datum is gewoon fijn om te halen, dus hop chop, gas er op! En daarnaast was er voor die dag ook heerlijke roze taart én de champagne stond ook al te chillen. Genoeg reden dus. Het moest gewoon gebeuren!

Nadat er 30 nov., the-day-before, nog véle uren herschreven/aangepast/geupgrade/geschoven werd, ging de nieuwe in de avond van 30 nov. over in de transfer: van ‘de nieuwe’ naar ‘dé site’.
‘De ouwe’ kraakte echt aan alle kanten en was dan ook zeer blij dat die het bijltje er eindelijk bij neer mocht gooien (de pensioengerechtigde leeftijd had ‘de ouwe’ al een aantal jaren overschreden).

Rond 22 uur bereikte een appje mijn ogen; “Iets was niet helemaal goed gegaan en de back-up moest teruggezet worden. Alleen de back-up die werkte was van 30 nov – 11 uur ’s ochtends!”
Al onze uren van die dag: Tschüss!

Maar erger nog: wat hadden we allemaal precies nog gedaan/veranderd/herschreven etc.? Op de zeer uitgebreide afwerklijst stonden alleen maar krullen; en het was niet terug te halen wat/wanneer/hoe…
Het zou betekenen: álles weer bij langs.
Ik begon maar direct om 23 uur, totdat de accu letterlijk en figuurlijk op was. Een paar uur later waren we met 3 man sterk om alle, soort van laatste loodjes, weer opnieuw te fixen! En dát is gelukt! WIHOOOOOO!

17 uur: Taart, sjampoepel en dikke vette glimlachen!
De nieuwe, uitgebreide en informatieve website is online.
Mocht je nou kijken en vind je iets wat niet werkt/raar staat oid? Please let me know! Ga ik het aanpassen.

Joyce en Allet, heel erg bedankt voor jullie hulp!
Suzanne, merci voor alle volgeschreven bladen!
En! Potverjanhinnekont, Johan van Dutch Web Center. Dankewolll! Twee jaar geleden begon het met een idee, die via vele wegen, vele pauzes, ideeën etc. nu uitgemond is in dit. Wat hebben we vele uren zij aan zij gezeten, met heel veel plezier, gelach, geouwehoer en espresso’s! Je bent een topper!

Ramona

Geef een reactie

Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Blijven winkelen
0