/Trekkershutten
Trekkershutten 2018-04-30T01:54:04+00:00
Slide background

Trekkershut

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Trekkershutten

Trekkershutten: comfortabel kamperen

Trekkershutten zijn bijzonder geschikt als onderkomen voor iedereen die graag rondtrekt in dit gebied, op de fiets, te voet of met de auto. Het meeste dat u nodig heeft, is aanwezig in de hut. Hierbij moet u denken aan een goed matras op het bed, hoofdkussens, een gasfornuis, eettafel, stoelen, licht en elektriciteit.

Een trekkershut is een houten blokhut met een oppervlakte van ca. 12 m². Ze zijn ingericht voor 4 personen. Een vijfde persoon is eventueel ook mogelijk, wanneer u een extra matje/luchtbed meeneemt.

De twee trekkershutten op de onze camping in Groningen zijn aangesloten bij Stichting Trekkershutten Nederland en voldoen dan ook aan hun standaards.

Lees meer op de website van Trekkershutten Nederland

Trekkershut met een mooi uitzicht

Het toiletgebouw staat ca. 200 meter van de trekkershutten vandaan, waar u via een mooi natuurpad naartoe loopt. In het toiletgebouw kunt u douchen, afwassen en de wasmachine of droger gebruiken.
Vlakbij de trekkershutten zit de receptie/bistro, waar zich ook een toilet bevindt. Wanneer deze open is, kunt u ook gebruik maken van dit toilet.

Vanuit de trekkershutten heeft u fantastisch uitzicht op de natuurlijke waterplas: de Pingo. Met zo’n mooi uitzicht is het heerlijk wakker worden! De twee trekkershutten op Camping de Watermolen staan ca. 5 meter van elkaar vandaan en hebben beide een natuurlijke afscheiding.

Er mag niet gerookt worden in de Trekkershut.

Klik op de volgende link om te boeken: Reserveer Trekkershut

trekkershut Groningen Friesland

Standaard Trekkershut: houten blokhut van ca. 12 m², ingericht voor 4 personen (5e persoon eventueel mogelijk, wanneer je een extra matje/luchtbed meeneemt).

– 2 stapelbedden met matrassen en kussens
– eettafel met 4 stoelen
– 2-pits gasstel
– stoffer en blik, emmer, dweil en bezem
– afwasteiltje, jerrycan, kledinghaken
– buiten: waslijn, afvalbak en picknicktafel

Bij een verblijf in de Trekkershut Standaard kookt u in uw eigen pannen en maakt u gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Zelf meenemen:
voor het bed: hoeslaken, slaapzak en kussensloop (50 x 60 cm)

kookgerei: oa. pannen, borden en bestek, afwasmiddel/borstel en theedoek

Bij te huren:
kinderbedje €2,- p/n
kinderstoel €1,50 p/n
TV met digitenne €4,- p/n
linnenpakket €10,- pp
(hoeslaken, dekbedovertrek,
kussensloop en handdoek)
opmaakservice €5,- pp
kachel €6,50 p/n incl. 10 KwH
(is meestal niet meer nodig vanaf ca. 15 graden)

Te koop:
keukenpakket €6,50 per set
(hand-, thee- en vaatdoek, schuursponsje, fles afwasmiddel en afwasborstel)

Ook is het mogelijk om een barbecue met briquettes/houtskool, aanmaakblokjes en een firestarter te huren. Of een vuurkorf met een kruiwagen hout en aanmaakhoutjes. De kosten hiervoor zijn €10,-. De barbecue en/of vuurkorf kan je bij de receptie reserveren.

 

Prijs- en boekingsinformatie 2018

De tarieven staan op de tarievenlijst.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief de huur van de trekkershut,elektra, gas en water. De prijzen zijn gebaseerd op een bezetting van 4 personen. Er worden geen schoonmaakkosten in rekening gebracht, maar we vragen u wel om de hut veegschoon achter te laten.

Aankomst- en vertrekdagen en verblijfsduur
– aankomst en vertrek op iedere dag mogelijk
– geen minimale verblijfsduur

Reserveringskosten
Reserveren is gratis. Bij een reservering zal er binnen 7 dagen de eerste aanbetaling verlangd worden. Het restantbedrag kan een maand voor aankomst betaald worden.

Linnenpakket
Voor de (dek)bedden mag u zelf uw linnenpakket verzorgen of wij kunnen dit voor u doen. De kosten zijn €10,- pp (hoeslaken, dekbedovertrek, kussensloop en een handdoek). U kunt er zelfs voor kiezen om het voor u op te laten maken €5,- pp.