/Tarieven verhuuraccommodaties
Tarieven verhuuraccommodaties 2018-11-21T13:02:36+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ALGEMENE INFORMATIE

Animatie In de zomervakantie is er vanaf de tweede week tot de week voor het einde van de zomervakantie ca. 4 á 5 x in de week een kleinschalig en gevarieerd animatieprogramma voor ca. 4-12 jaar. Knutselen en spelletjes staat op het programma en 1x per week een avondspel, playbackshow of talentenjacht.

Laagseizoen Het laagseizoentarief geldt niet in combinatie met andere acties of kortingen. Op Camping de Watermolen kunt u op vertoon van de ACSI kaart en de CampingCard korting krijgen op uw verblijfskosten in de daarvoor geldende perioden.

Boeken U kunt telefonisch, via onze website of bij de receptie gratis boeken. Dit is definitief vanaf het moment dat u geboekt heeft. U krijgt hiervan per e-mail een bevestiging. Binnen 7 dagen dient u de 1e betaling te voldoen en de 2e betaling dient uiterlijk vier weken voor aankomst betaald te zijn. Via onze website kunt u ook alleen een prijsopgave doen.

Annuleringsfonds Bij de reservering is het mogelijk om deel te nemen aan het annuleringsfonds van Camping de Watermolen (u betaalt €2,50 + 4,5% van het reserveringsbedrag). Voor de voorwaarden klikt u op: voorwaarden annuleringsfonds. Bij een reservering wordt deze er automatisch op gezet. Wanneer u de deelname aan dit fonds niet wenst, kunt u dit laten weten door ons een korte mail te sturen of even te bellen na het maken van de reservering. Wij halen deze er dan voor u af.
Zonder deelname wordt er door de camping geen restitutie verleend bij verhindering of voortijdig vertrek.

Bistro In de vakantieperiode kunt u in het weekend gebruik maken van de plateservice. In het laagseizoen is de bistro beperkt open.

Voor de goede orde…
• Er wordt één gezin per accommodatie toegestaan.
• Kinderen t/m 2 jaar kamperen gratis, alleen de milieuheffing wordt voor hen berekend.
• Bezoek is gratis, behalve voor het gebruik van het zwem- en vismeer. Hiervoor betalen zij vooraf €2,25 per dag (bij de receptie).
• U huurt een accommodatie voor uw eigen gezin (ouders + thuiswonende kinderen). Maken derden gebruik van uw kampeermiddel (verhuur, afstaan aan ouders/ kinderen/vrienden ed.), dan kost dit €3,75 p.p. per nacht of €63,- per week voor max. 4 personen (incl. milieuheffing). Graag vooraf vermelden bij de receptie.
• Het gebruik van het zwem- en vismeer is gratis voor (betalende) overnachtende gasten.
• Alle auto’s worden na het uitpakken op de parkeerplaats geparkeerd (uitzondering op vertoon van invalidenkaart).
• Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen alleen arrangementen geboekt worden.
• Camping de Watermolen hanteert de Recron voorwaarden.

Wijzigingen en typefouten voorbehouden

Voor het huisreglement kunt u klikken op de volgende link: Huisreglement Camping de Watermolen
Verdere voorwaarden kunt u vinden door te klikken op: Overige voorwaarden Camping de Watermolen