/Tarieven kamperen
Tarieven kamperen 2019-01-09T13:18:28+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Algemene informatie

Animatie In de zomervakantie is er vanaf de tweede week tot de week voor het einde van de zomervakantie ca. 4 á 5 x in de week een kleinschalig en gevarieerd animatieprogramma voor ca. 4-12 jaar. Knutselen en spelletjes staat op het programma en 1x per week een avondspel, playbackshow of talentenjacht.

ACSI kaart Op Camping de Watermolen kunt u op vertoon van de ACSI kaart (bij inchecken) korting krijgen op uw verblijfskosten in de daarvoor geldende perioden.

ANWB/CKE kaart Op Camping de Watermolen kunt u op vertoon van de ANWB/CKE kaart (bij inchecken) korting krijgen op uw verblijfskosten in de daarvoor geldende perioden.

Boeken U kunt telefonisch, via onze website of bij de receptie gratis boeken. Dit is definitief vanaf het moment dat u geboekt heeft. U krijgt hiervan per e-mail een bevestiging. Binnen 7 dagen dient u de 1e betaling te voldoen en de 2e betaling dient uiterlijk vier weken voor aankomst betaald te zijn. Via onze website kunt u ook alleen een prijsopgave doen.

Annuleringsfonds Bij de reservering is het mogelijk om deel te nemen aan het annuleringsfonds van Camping de Watermolen (u betaalt €2,50 + 4,5% van het reserveringsbedrag). Voor de voorwaarden klikt u op: voorwaarden annuleringsfonds. Bij een reservering wordt deze er automatisch op gezet. Wanneer u de deelname aan dit fonds niet wenst, kunt u dit laten weten door ons een korte mail te sturen met uw boekingsnummer of even te bellen na het maken van de reservering. Wij halen deze er dan voor u af.
Zonder deelname wordt er door de camping geen restitutie verleend bij verhindering of voortijdig vertrek.

Bistro In de vakantieperiodes kunt u in het weekend gebruik maken van de plateservice en door de week van ambachtelijk gemaakte pizza’s. In het laagseizoen is de bistro beperkt open. U kunt wel altijd gebruik maken van de kleine kaart (bijvoorbeeld tosti’s, pannenkoeken, kinderplates).
Wanneer er in het weekend feesten en partijen in de bistro gehouden worden, serveren wij geen plates.

Leegstand kampeermiddel Dit wordt alleen gedaan op aanvraag bij de receptie. Dit zal voor de leegstandperiode moeten gebeuren, achteraf is verrekenen niet mogelijk. Leegstand is niet mogelijk in het hoogseizoen en is excl. elektra. Het vertrek is tot 11.00 uur en aankomst weer va. 14.00 uur.

Voor de goede orde…
• Er wordt één gezin per kampeerplaats toegestaan. Dit houdt in dat er max. 2 volwassenen met (thuiswonende) kinderen op een kampeerplaats staan. Overige volwassenen dienen een eigen kampeerplek te boeken.
• Kinderen t/m 2 jaar kamperen gratis, alleen de milieuheffing wordt voor hen berekend.
• Bezoek betaalt €2,25 per dag of dagdeel, dit is ook incl. het gebruik van het zwem- en vismeer. Voor die tijd mogen ze een kaartje komen halen bij de receptie/bistro. Wanneer iemand gewoon even aankomt om te kijken waar u staat, en heel even blijft, is dit kosteloos.
• U huurt een kampeerplaats voor uw eigen gezin; ouders + (thuiswonende) kinderen. Maken derden gebruik van uw kampeermiddel (verhuur, afstaan aan ouders/ kinderen/vrienden ed.), dan kost dit €4,25 p.p. per nacht of €63,- per week voor max. 4 personen (incl. milieuheffing). Graag vooraf vermelden bij de receptie.
• Het gebruik van het zwem- en vismeer is gratis voor (betalende) overnachtende gasten.
• Alle auto’s worden na het uitpakken op de parkeerplaats geparkeerd (uitzondering op vertoon van invalidenkaart).
• Camping de Watermolen hanteert de Recron voorwaarden.

Wijzigingen en typefouten voorbehouden

Voor het huisreglement kunt u klikken op de volgende link: Huisreglement Camping de Watermolen
Verdere voorwaarden kunt u vinden door te klikken op: Overige voorwaarden Camping de Watermolen