/Speeltuin
Speeltuin 2018-03-20T14:03:03+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Speeltuin

Spelen… een zeer belangrijk onderdeel van kamperen. Heerlijk met groene knieën aan je broodje zitten, snel eten, want dan kan er daarna weer snel met het jongetje en meisje van de tent er naast verder gespeeld worden.

Naast de bistro staat een grote speeltuin voor de kinderen. Hier kunnen kinderen zich uren vermaken; klimmen, Grote speeltuin Camping de Watermolen Groningenglijden, zandkastelen bouwen en spelen.

Vlakbij het terras en naast de speeltuin kan een potje tafeltennis gespeeld worden. Ook volwassenen kunnen zich hier heerlijk uitleven en er wordt soms echt fanatiek gespeeld!
Neem dus gerust de tafeltennisbatjes en balletjes hiervoor mee! Deze zijn uiteraard ook te koop in onze ‘wonderkast’.

Voor voetballen en volleyballen is ook genoeg ruimte. Er staan twee voetbaldoelen tussen het kampeerveld en het zwemmeer in, waar naar hartenlust een balletje getrapt kan worden.

De kabelbaan staat bij het recreatiemeer/zwemmeer. Ook voor de iets oudere kinderen is deze kabelbaan een leuk avontuur. Maar ook staat hier een mooie uitkijktoren incl. glijbaan, naast een waterspeelplaats met een waterrad en gootjes. De fantasie kan hier lekker losgelaten worden.

Daarnaast staan er op veld 3, 4 en 5 nog een paar kleine speeltoestellen, zodat de kinderen zich ook op het kampeerveld zelf kunnen vermaken.

Bij lekker weer is het zwemmeer een goede plek om af te koelen; zwemmen, varen, ballen, zandkastelen bouwen. 
Dit meer loopt heel geleidelijk af en het diepere water is afgeschermd met een drijflijn, zodat kleinere kinderen niet makkelijk het diepe in kunnen.