/Occassions
Occassions 2020-06-12T13:55:23+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Chalet in Groningen luxe woonkamer

OccassionsChalet Grand Deluxe Camping de Watermolen

Camping de Watermolen heeft op dit moment 34 jaarplaatsen voor chalets met ruime plekken van 190 tot wel 450 m2. Voor onze gasten met een jaarplaats is de camping het hele jaar geopend en mag je hier het hele jaar door recreëren en genieten in het mooie Groningen.

Mocht je per direct een chalet willen kopen, dan zijn er af mogelijkheden met ‘tweedehands chalets’ die te koop staan op het jaarplaatsen terrein. Dit zijn chalets van onze jaarplaatsgasten, die zij te koop aanbieden. 

Alle chalets worden aangesloten op 20/25 ampère stroom, riolering, water en aardgas. Voor deze nutsvoorzieningen worden aparte meters aangebracht.

Voor informatie over nieuwe chalets kan je contact met ons opnemen tijdens kantooruren. Ook wanneer je hulp wilt bij het uitzoeken van een ander type chalet of andere mogelijkheden wilt bespreken, ben gerust met Camping de Watermolen.

Op de niet bezette/nieuwe jaarplaatsen op het park kunnen verschillende soorten chalets geplaatst worden. De bedrijven Arcabo en Duntep hebben hier al meerdere chalets geplaatst. Deze kunnen helemaal ingericht worden naar eigen wens. Kijk op www.arcabo.nl of www.duntep.nl voor informatie over de verschillende modellen.

 

 

Gebruikte chalets

Naast de nieuwe chalets die te plaatsen zijn, staan er soms ook chalets te koop van gasten die hun eigen chalet te koop zetten. Je kan dan deze chalets dan overnemen op de jaarplaats. Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Neem hiervoor contact met ons op.

Hieronder staat het aanbod voor gebruikte chalets. 

Helaas hebben wij op dit moment geen Chalets te koop staan.

Voor meer informatie bel je tijdens kantooruren met Camping de Watermolen op 0594-659144.

Klik op een van de onderstaande links voor ons huisreglement en voorwaarden.

– Huisreglement Camping de Watermolen
– Verkoop kampeermiddel met behoud standplaats
– Verkoop kampeermiddel zonder behoud standplaats
– RECRON voorwaarden vaste plaatsen