/Occassions
Occassions 2018-11-12T14:36:39+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Chalet in Groningen luxe woonkamer

OccassionsChalet Grand Deluxe Camping de Watermolen

Camping de Watermolen heeft op dit moment 34 jaarplaatsen voor chalets met ruime plekken van 190 tot wel 450 m2. Voor onze gasten met een jaarplaats is de camping het hele jaar geopend en mag je hier het hele jaar door recreëren en genieten in het mooie Groningen.

Mocht je per direct een chalet willen kopen, dan zijn er af mogelijkheden met ‘tweedehands chalets’ die te koop staan op het jaarplaatsen terrein. Dit zijn chalets van onze jaarplaatsgasten, die zij te koop aanbieden. 

Alle chalets worden aangesloten op 20/25 ampère stroom, riolering, water en aardgas. Voor deze nutsvoorzieningen worden aparte meters aangebracht.

Voor informatie over nieuwe chalets kan je contact met ons opnemen tijdens kantooruren. Ook wanneer je hulp wilt bij het uitzoeken van een ander type chalet of andere mogelijkheden wilt bespreken, ben gerust met Camping de Watermolen.

Op de niet bezette/nieuwe jaarplaatsen op het park kunnen verschillende soorten chalets geplaatst worden. De bedrijven Arcabo en Duntep hebben hier al meerdere chalets geplaatst. Deze kunnen helemaal ingericht worden naar eigen wens. Kijk op www.arcabo.nl of www.duntep.nl voor informatie over de verschillende modellen.

Chalet Deluxe in Opende Groningen

 

 

 

 

 

Op dit moment staan er geen gebruikte chalets te koop op Camping de Watermolen. Wanneer er weer chalets te koop komen, zult u hieronder alle informatie vinden over deze chalets.