Camping Info in corona tijd

Het virus is nog steeds niet verdwenen… maar wij houden de moed er in.
We laten hier weten wat er evt. anders is aan de vakantie/de camping, in ‘Corona-tijd’.

Nieuws | Leuke Toffe berichten | in de spotlight

Krant, televisie, radio, tijdschrift… Hier zijn we altijd voor in, wij zijn graag met onze bakkes in beeld. Waarom vraag je je af? Nou, omdat we de provincie Groningen een beetje willen promoten als vakantiebestemming.
Groningen is zo mooi, maar toch is deze provincie (nog) niet echt in trek. Zonde! Kijk naar onze camping en vooral naar de groene en prachtige omgeving 🙂 Hier zijn we heel trots op en dat slingeren we graag de wereld in!

aug 2020 | Het hele jaar goed gekeurd zwemwater!

André deed bijna een sprongetje met de Segway!
Al heel de zomer…
Wetterskip Fryslân
goedgekeurd zwemwater

juli 2020 | RTV Zulthe – Zulthervertier

“Een steentje bijdragen aan het vakantiegevoel. Dat is wat we proberen te doen”.

In juli was RTV Zulthe bij ons te gast. Aan onze grote picknicktafel, heerlijk in het zonnetje, werden we geïnterviewd over hoe wij ons steentje bijdragen aan een ontspannen vakantie, zeker nu in Coronatijd. Kwam daar nou een wandelende tent voorbij…?

Radio Westerkwartier | uitzending

juni 2020 | Tussen de Hema en Aad vd Heuvel op de voorpagina van de NOS!

En ???? bam, daar staan we ineens met onze blije bakkesen op de pagina van de NOS. Je hebt de HEMA, dan Camping de Watermolen! Veel aandacht voor de camping in Coronatijd. Kijk ons shinen tussen de Hema en Aad vd Heuvel, superlogisch toch!!

NOS artikel lezen

mei 2020 | RTV Noord

De Bus ‘Oet Grunn’ op bezoek! Tijdens het Hemelvaartweekend van 2020 kregen we onverwacht bezoek van de oranje Groningse bus.
Camping en kamperen in Coronatijd… met de toiletgebouwen gesloten. Dat was een interessant item. En terecht. Want heel veel kon er niet, maar sommige dingen konden wel!
Alle acco’s met eigen sanitair konden gebruikt worden en komen kamperen met eigen sanitair was voor veel mensen ook een fijne optie! Toch even lekker weg van huis 🙂

RTV Noord op bezoek

april 2020 | Samenwerking met Echt Outdoor

Sinds dit voorjaar is Echt Outdoor bij ons gevestigd op de camping, onder leiding van Eddy van der Let. Echt Outdoor organiseert (je raadt het nooit…) outdooractiviteiten op ons terrein. Je kunt hier terecht voor sportieve feestjes en uitjes, vanaf 8 jaar. Kijk voor meer informatie op de pagina van Echt Outdoor.
Echt Outdoor

jan 2020 | Voor de 4e keer op rij een Gouden én een Platinum Zoover Award!

“Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn op 16 januari de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De eigenaren van Camping de Watermolen, wonnen voor de vierde keer op rij een Gouden Zoover Award én daarnaast voor de 3e keer een Platinum Award.”
Lekker, Lekker. Letterlijk bloed, zweet en tranen worden erin gestopt, heel fijn om te ervaren dat dit gewaardeerd en gezien wordt.

GOuden zoover award voor de camping

jan 2019 | 3e Beste Camping Nederland en Beste accommodatie in de regio

“Tijdens de feestelijke Award uitreiking was de top vijf van elke categorie aanwezig om een Award in ontvangst te nemen. De vakantieganger beoordeelde Camping de Watermolen als 3e beste camping van Nederland, met het hoge waarderingscijfer van 9.8.” YES!! Bedankt voor alle toffe beoordelingen! We houden de lat lekker hoog; in 2021 gaan we voor de hoogste score (en dus een eerste plaats)!!

3 x op rij in de top 3 van Nederlandse campings

aug 2017 | Domien op de camping!

Domien van 3FM kwam kamperen bij ons! En om het feest compleet te maken werd de ochtendshow uitgezonden vanaf kampeerveld 5.
Domien komt kamperen