Chalets op jaarplaats

Op Camping de Watermolen in Groningen zijn 34 jaarplaatsen voor chalets met ruime plekken van 190 tot 450 m². Er zijn natuur-jaarplaatsen en water-jaarplaatsen.
Voor onze gasten met een jaarplaats is de camping het hele jaar geopend en er kan hier dan ook het hele jaar van de camping genoten worden. Zelfs in de winter. Als er maar een wintervast chalet staat is dat heel goed mogelijk. 

Van de 34 plaatsen staan er 6 pal aan het water. Deze plaatsen aan de ‘Pingo’ zijn gecreëerd voor ‘Watervilla’s’, zeer ruime en luxueuze chalets. Met de zwanen en de brandganzen die dagelijks voor uw terras zwemmen, heb je hier een fantastische plek. De Watervilla’s die er staan, zijn geplaatst aan/boven het water.

Voor informatie over jaarplaatsen of wanneer er hulp gewenst is bij het uitzoeken van een chalet, neem dan contact op met Camping de Watermolen.

HIGHLIGHTS

  • Grote plekken
  • Veel groen
  • Vrije kavels
  • Auto op jaarplaats
  • Jaar rond open
  • Nieuwe chalets 
  • Veel ruimte
  • Kleinschalig
Plattegrond (PDF)

Impressie

Vrije jaarplaatsen voor chalets

Er worden alleen maar nieuwe chalets geplaatst op de vrije jaarplaatsen. Tweedehands chalets worden niet toegelaten.

Op dit moment hebben wij helaas geen vrije jaarplaatsen meer beschikbaar.

 

Er worden alleen maar nieuwe chalets geplaatst op de vrije jaarplaatsen. Tweedehands wordt niet toegelaten.

Wij hebben op dit moment helaas geen vrije jaarplaatsen meer beschikbaar.

Sommige kavels zijn (nu nog) leeg, maar niet meer verhuurbaar. Er wordt gewacht op een chalet voor de gasten die deze plek huren.

Voor onze jaarplaatsgasten is de camping het hele jaar geopend en kan hier het hele jaar genoten worden van de jaarplaats.

Kijk hier voor prijsinformatie over de jaarplaatsen, of neem contact met ons op.

Chalets | Bouwers | Leveranciers

Op de jaarplaatsen worden nieuwe chalets toegestaan van de volgende chaletbouwers:  

Graag maken wij van te voren wel even kennis met elkaar, voordat er een jaarplaatscontract gemaakt kan worden. Dus bel dan even voor een (korte) afspraak, als je serieus geïnteresseerd bent en al weet welk chalet je voorkeur heeft. 

Gebruikte chalets | Occassions

Naast de nieuwe chalets die te plaatsen zijn, staan er soms ook chalets te koop van gasten die hun eigen chalet te koop zetten.
Het chalet mag op de plek blijven staan wanneer het nog in goede staat is én deze niet ouder is dan 15 jaar. Wanneer dit zo is, kan een gebruikt chalets overgenomen worden op de jaarplaats. Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Neem hiervoor contact met ons op.

We hebben op het moment geen chalets te koop staan.
Informatie voor gebruikte chalets/occasions lees je hier.

 

 

 

 

uitzicht chalet over water

Post | Auto | Zwem- en vismeer

Post

Verjaardagskaarten, kranten of tv-gidsen kunt u hier laten bezorgen. Overige post ontvangen wij hier niet.

Auto

Jaarplaatsgasten mogen één auto bij hun eigen plaats parkeren.

Zwem- en vismeer

Het gebruik van het zwem- en vismeer is gratis voor gasten op de jaarplaats. Bezoek/gasten van mensen op de jaarplaats zijn verplicht om een kaartje te halen tegen betaling (á €2,50 pp).

WiFi | Internet

WiFi is op dit moment niet mogelijk op het chaletterrein, door het ontbreken van snel internet in het buitengebied. KPN had in juni 2020 glasvezel op de planning staan, maar heeft dit door Corona uitgesteld naar het najaar van 2021. Dit kan echter door Corona (opnieuw) uitgesteld worden.
Wanneer het glasvezel geïnstalleerd is kijken we naar de mogelijkheden om de WiFi weer mogelijk te maken voor accommodaties. 
Internet kan nu gebruikt worden door een hotspot te maken met je eigen telefoon of door een aparte 4G schotel te laten installeren, waarmee onbeperkt 4G gebruikt kan worden. T-mobile is een aanbieder van zo’n schotel met genoeg dekking in het gebied. 

Eigen gezin | Derden

Een jaarplaats wordt gehuurd voor jezelf + jezelf en je eigen partner of je eigen gezin (ouders + thuiswonende kinderen onder 21 jaar). 

Maken derden gebruik van je chalet (verhuur, afstaan aan ouders/ kinderen/vrienden ed.), dan kost dit €5,00 p.p.p.n. of €75,- per week voor max. 4 personen (incl. milieuheffing). Graag vooraf melden bij de receptie.

 

Huisreglement en voorwaarden

Klik op een van de onderstaande links voor ons huisreglement en voorwaarden.

Chalet huren in Groningen

Op Camping de Watermolen zijn ook chalets te huur die op een jaarplaats staan. Alle chalets zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn ingericht voor vier personen, maar een vijfde persoon is eventueel mogelijk als u een extra (lucht)bed meeneemt.
Er zijn verschillende chalets te huur in Groningen. Je kan bekijken of het gewenste chalet nog vrij is in de gewenste periode: Is het nog mogelijk om te huren?

Watervilla Arcabo