KLUS, met hoofdletter!

Daar gingen we. Het was 2019 en we dachten: laten we een nieuwe website maken… die oude kan echt niet meer. Te gedateerd. De camping is anders. Mooier dan de site. Dus, zo gezegd, zo gedaan. Klaar! Oh nee, toch niet. Was dat maar waar… 

Wat een klus! KLUS, covert het project nog beter. En dan het liefst nog vetgedrukt! KLUS.

Op de To-do-lijst is het over het algemeen maar 1 regeltje. Wat heeft deze regel me laaaang aan lopen staren. “Jemig, Ramona. Wanneer kan ik met pensioen. Kom op!”

Er kwamen vele To-do-dingen boven de ‘nieuwe website’ te staan. Want het niet niet iets wat je eventjes doet. Ik vergeleek het met een scriptie… Je bent aan het onderzoeken, werkt er aan, krijgt feedback, laat het weer even liggen en dan ineens: pak je door. Dus nu. Ja hoor. Tadaaaa! Dinsdag 1 december gaan we over. 

Zal die helemaal perfect zijn? Denk het nog niet. Maar de eerste 90% is er. Gecheckt en al. En die andere 10%, die zetten we dan opnieuw op de TO-DO! Maar dan wel eerst de oude doorstrepen! Niet met een potloodje, nope. Een dikke merkstift. 

Trots op ons werk, met gave foto’s, mooie kleuren en een opmaak die bij ons past. Jup, we hebben een zeer volledige, informatieve website! Yihaa.

Nu nog ‘even over’… en de punten op de ‘i’.

Ramona

Een reactie op “KLUS, met hoofdletter!

Geef een reactie

Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Blijven winkelen
0