/Kamperen
Kamperen 2020-06-06T13:08:19+00:00
Slide background

Kamperen Groningen

Kamperen

Camping Groningen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kamperen in Groningen

Lekker er op uit met de eigen tent, caravan of camper? Of huur een ingerichte tent, nog makkelijker! Dan kan de vakantie zonder volksverhuizing beginnen. Hoe je hier ook wilt verblijven, alle mogelijkheden zijn geschikt om even weg te zijn uit de drukte van het normale leven.
Kom genieten op Camping de Watermolen in het mooie, groene en natuurrijke stukje van de provincie Groningen: ‘het Westerkwartier’.

Kampeerplaatsen

Camping de Watermolen heeft 69 ruime Comfort-kampeerplaatsen. Allemaal gelegen op een van de vijf kampeervelden, ovaal of rechthoekig. Allemaal hebben ze een natuurlijke afscheiding en ben je omringd door groen, groen en voor de afwisseling nog wat groen.
Beschutte plekken zijn er genoeg, maar (voor degene die klotsende oksels ambiëren) ook heerlijk veel kampeerplekken pal in de Groningse zon.
Wanneer je een prijsopgave of boeking maakt, zie je op de plattegrond de verschillende kenmerken per kampeerplaats. Op veld 3, 4 en 5 bevindt zich een speeltoestel. Dit zijn dan ook veldjes waar de meeste kinderen zich bevinden, maar ook gasten zonder kinderen zijn hier uiteraard van harte welkom. 

De comfortplaatsen zijn heerlijk ruim (va. 100m²), hebben 10/16 Amp. elektra, een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Je staat vlakbij het Groningse Pingo-meer en op een steenworp afstand van het vismeer en zwemmeer. Er staan twee luxe sanitairgebouwen op de kampeervelden, waarvan één ook een babybadje en een familiedouche heeft. In deze toiletgebouwen kan je (gratis) douchen, met een CampingCard.
In het laagseizoen is vaak alleen het sanitairgebouw tussen veld 3 en 4 geopend.

Of kom kamperen op ons natuurkampeerterrein! Op dit veld kun je zelf bepalen waar je je tijdelijke huis neer wilt zetten. Achterstevoren, lekker dwars, pal in de zon, onder een dikke boom of lekker rustig in een hoek. Elke plek heeft een eigen stroomaansluiting (10amp) en er zijn twee water-tappunten voor gezamenlijk gebruik. Je maakt gebruik van de reguliere sanitairgebouwen op het Comfort-kampeergedeelte. 

Dan ben je er bijna uit… en dan komt natuurlijk de vraag bovendrijven: “maar hoe ziet zo’n veldje er dan uit? Wat is een fijn veld voor ons?”
Goede vraag, daarom zijn we elk jaar met onze camera’s in de weer om de sfeer zo duidelijk mogelijk vast te leggen. En zo hebben we ook een paar filmpjes gemaakt van de vijf kampeervelden. 
-> Filmpje van alle comfortvelden 1, 2, 3 4 en 5, (in de ochtendzon, juni 2017)
-> Filmpje van comfort kampeerveld 1, 3 en 5 Camping de Watermolen
-> Filmpje van comfort kampeerveld 2 Camping de Watermolen 
-> Filmpje van comfort kampeerveld 4 Camping de Watermolen  
-> Filmpje van comfort kampeerveld 5 Camping de Watermolen    

Nu echt overtuigd? Boek dan snel een mooie kampeerplek en geniet van het groene gras op deze mooie natuurcamping in Groningen!
Om te boeken: Reserveer kampeerplek
Om Hemelvaart te boeken: Reserveer Hemelvaart kampeerplek
Om Pinksteren te boeken: Reserveer Pinksteren kampeerplek
Om Hemelvaart & Pinksteren te boeken: Reserveer HEPI kampeerpek

SafaritentKamperen op het kampeerveld, maar dan in een kant-en-klare grote robuuste en luxe tent?
Op een stevige houten vlonder staat deze stoere tent, voor de kampeerders die van kamperen houden, maar ook een beetje luxe wel kan waarderen. De tent heeft twee aparte slaapkamers, een woonkamer en compleet ingerichte keuken. Buiten zit u heerlijk in de loungestoelen een boek te lezen of om van de sterren te genieten ‘s avonds.
Meer informatie over de safaritent

Ingerichte tent: Voor de mensen die wel graag willen kamperen met een tent, maar het niet zien zitten om deze aan te schaffen of op te zetten? Ook voor jullie hebben we wat bedacht! Een volledig ingerichte huurtent!
Via de organisatie Friesland Tent/Drenthe Tent; zij hebben een variatie aan familietenten om te huren. Alles staat klaar voordat je hier aankomt, de vakantie kan dan direct beginnen (ok, je moet alleen wel de auto nog even uitpakken). Neem ook een slaapzak en kussen mee voor op de bedden, neem een drankje uit de (bij te huren) koelkast en kijk dan gerust hoe de overburen staan te ploeteren met de tentstokken, vanuit een luie stoel! Meer informatie over de huurtenten en prijzen: website van Friesland/Drenthe tent.

Heb je zin om een heel seizoen te kamperen. Van half april tot half september is dit mogelijk. Meer informatie Seizoenplaatsen kamperen

• 2 personen
• gebruik eigen watertapkraan
• 1 auto op parkeerplaats
• alle soorten kampeermiddelen
• afwaswater
• toegang zwem- en vismeer
• inchecken vanaf 14.00 uur
• uitcheckent tot 11.00 uur

Toeristisch kamperen mogelijk vanaf 14 april t/m 16 september
Inchecken vanaf 14.00 uur / uitchecken tot 11.00 uur

• 1 bijzettent
• toegang zwem- en vismeer
• incl. douche (met douchesleutel)
• bij luxe sanitairgebouwen
• elektra 10 – 16 ampère
• gebruik eigen vuilwaterafvoer
• oppervlakte plaats 100 – 120 m2

Ook is het mogelijk om voor een avond een barbecue á €11,- met briquettes/houtskool, aanmaakblokjes en een firestarter te huren. Of een vuurkorf á €10,- met een kruiwagen hout en aanmaakhoutjes. De barbecue en/of vuurkorf kunt u bij de receptie reserveren.

 

Prijs- en boekingsinformatie 2019

De tarieven vindt u op de tarievenlijst.

De prijzen zijn inclusief de huur voor de staanplaats, elektra, water en douchen. De prijzen zijn gebaseerd op een bezetting van 2 volwassenen (of 1 volwassene en een kind).
Extra (thuiswonende) kinderen zijn toegestaan op de plaats. De kosten hiervoor zijn €3,75 per kind per nacht.

Aankomst- en vertrekdagen en verblijfsduur
Aankomst en vertrek is op iedere dag mogelijk

Reserveringskosten
Er zijn geen reserveringskosten. Wanneer er gereserveerd wordt, vragen wij om binnen 7 dagen de eerste aanbetaling over te maken en het restantbedrag een maand voor aankomst.