Kampeerplaatsen

Lekker er op uit met je eigen tent, caravan of camper? Hop. Even weg uit de drukte van het normale leven.

Kom genieten op Camping de Watermolen in het mooie, groene en natuurrijke stukje van de provincie Groningen: het ‘Westerkwartier’.

Comfortabel in de natuur

Maar waar ga je staan?

Ga je voor het natuur kamperen, maar wel met faciliteiten? Dan zit je goed op het Natuurterrein. Hier zijn mooie ruime plaatsen beschikbaar, incl. water en stroom, midden tussen het groen. Kies hier zelf je plek, draai de pootjes van je caravan uit of werp je tent in de lucht en geniet van de rust.

Camping de Watermolen heeft daarnaast ook nog 68 ruime Comfort-kampeerplaatsen, op een van de vijf groene Comfort Kampeervelden. 
Beschutte plekken zijn er genoeg, maar (voor degene die klotsende oksels ambiëren) ook heerlijk veel kampeerplekken pal in de Groningse zon.

KENmerken | mogelijkheden

NATUURPLEK

 • 6/10 amp. elektra
 • Meerdere watertappunten
 • Kies je eigen plek, na aankomst. Pal in de zon of in de schaduw. 
 • Zeer veel ruimte, kies waar je gaat staan.
 • Sanitair op 3 min. loopafstand. Gratis douchen.
 • Eén groot veld, met bomen en gras
 • Geen speeltoestellen

COMFORTPLEK

 • 10/16 amp. elektra
 • Water en afvoer op de plek
 • Voorkeursplek vooraf te boeken, via de site of receptie
 • Ruime plek van min. 100m2 
 • Sanitair vlakbij, max. 1 min. lopen. Gratis douchen.
 • Aparte veldjes met 10-20 plekken per veld
 • Speeltoestellen op veld 3-4-5
 • Vlakbij zwemmeer
Plattegrond (PDF)

Impressie

Natuur Kampeerplaats

Op het Natuurterrein mag je zelf bepalen hoe en waar je gaat staan. Dat is ook de charme van natuurkamperen! Je gaat onder een schaduwrijke boom staan of pal in de zon… your choice! Je hebt hier zeer veel ruimte voor je tent, caravan of camper.
Alle natuurplaatsen hebben stroom en water. Dit kan gehaald worden bij een van de waterkranen op het natuurveld. En vergeet niet om een lang verlengsnoer mee te nemen. Wanneer je net iets verder van de stroompaal af wilt staan, kan je snoer je tóch nog voorzien van elektra.  

Vanaf het Natuurterrein loop je in ca. 3 minuten naar het sanitairgebouw. Je kan hier (gratis) douchen, met een CampingCard. 

Ook de vaat laat je weer lekker fris ruiken bij de afwasplaats. Deze zit aan de buitenkant van de sanitairgebouwen. 

In het hoogseizoen, bij veel drukte, zorgen we voor wat extra ondersteuning bij het kamperen. We plaatsen dan een extra unit bij het Natuurterrein, met douches en toiletten. 

In het laagseizoen is soms alleen het sanitairgebouw tussen veld 3 en 4 geopend.

Comfort Kampeerplaats

Op de Comfort-kampeerplaatsen heb je ook lekker veel ruimte (ca. 100m²), en ze zijn allemaal voorzien van 10/16 Amp. elektra, een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Het Groningse Pingomeer ligt naast de kampeerplekken en ook het vis- en zwemmeer is vlakbij.
Er staan twee verwarmde sanitairgebouwen op de kampeervelden, waarvan één voorzien met een babybadje en een familiedouche.
In deze toiletgebouwen kan je (gratis) douchen, met een CampingCard.

De veldjes zijn allemaal anders van vorm en grootte. Rond, rechthoekig of ovaal, met een natuurlijke afscheiding. Omingd door groen; variërend van het groene gras (‘onder mijne voeten…’), groene bomen naar de groene struiken. 

In het laagseizoen is vaak alleen het sanitairgebouw tussen veld 3 en 4 geopend.

 

FILMPJES | KAMPEERVELDEN
Dan ben je er bijna uit… en komt natuurlijk de vraag bovendrijven: “Maar hoe ziet zo’n veldje er dan uit? Wat is een fijne plek voor ons?”
Goede vraag! Daarom zijn we filmpjes gaan maken om de sfeer zo duidelijk mogelijk vast te leggen. Neem alvast een kijkje op onze vijf kampeervelden.

->Filmpje Comfort Kampeerveld 1 t/m 5
->Filmpje Natuurkamperen | Natuurterrein kamperen 
->Filmpje Comfort Kampeerveld 1 – plek 1 t/m 13
->Filmpje Comfort Kampeerveld 2 – plek 14 t/m 25
->Filmpje Comfort Kampeerveld 3 – plek 26 t/m 45
->Filmpje Comfort Kampeerveld 4 – plek 47 t/m 57

->Filmpje Comfort Kampeerveld 5 – plek 60 t/m 69
->Filmpje met drone – Camping de Watermolen

Reserveren | Boeken

Ben je overtuigd? Reserveer dan een mooie kampeerplek en geniet van de vogels, het buitenleven en maak het zo actief als je zelf wilt! Bij de prijsopgave/boeking, kan je klikken op de plattegrond. Zo heb je een idee waar je ongeveer komt te staan. Wanneer je voor het Comfort-Kamperen gaat; op veld 3, 4 en 5 bevindt zich een speeltoestel. Op het Natuurveld heb je deze niet. De ‘bistrospeeltuin’ is binnen 1 minuut loopafstand van het Natuurterrein, prima aan te lopen vanaf je kampeerplek.  

BOEK NU EEN KAMPEERPLEK!

Glamping; ingerichte tenten

Kamperen op het Comfort-kampeerveld, maar dan liever in een kant-en-klare, grote, robuuste en luxe tent?

SAFARITENT | Op een stevige houten vlonder staat deze paraat voor alle kampeerders die van stoer kamperen houden, maar ook een beetje luxe wel kan waarderen. De tent heeft twee aparte slaapkamers, een woonkamer, een extra kamer voor de bagage en een ingerichte keuken. Buiten zit je heerlijk tot laat in de zon, op de veranda. Meer informatie over de Safaritent.

SAFARILODGE | Een super de luxe Safaritent! Hoppa. Glamping XXL. Deze tent heeft echt alles er in, zelfs een eigen badkamer met heerlijk ruime douche en wc.  
De kinderen kunnen kiezen uit een stapelbed of een gave bedstee, met hun eigen speelhut eronder. 

En de keuken… die is super ruim en heeft een grote koelkast voor alle lekkere vakantiehappen!

Meer informatie over de Safarilodge.

BOEK NU EEN GLAMPINGTENT!