/Kamperen Groningen
Kamperen Groningen 2018-03-20T13:46:59+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kamperen Groningen

Groningen en kamperen, dat is een zeer goede combinatie. Velen denken niet aan de provincie Groningen wanneer ze gaan kamperen, maar er is van alles te ontdekken, te zien en te beleven. En nee, het is niet alleen maar vlak en winderig, zoals meestal het idee is van het ‘hoge nooden’, dus trek de stoute schoenen aan en kom de provincie Groningen een keer kampeerveld in Opende Groningenuitproberen als vakantiebestemming en kampeer op Camping de Watermolen.

De camping heeft allemaal comfortplaatsen, verdeeld over 5 ruim opgezette velden. Je hebt een ruime kampeerplaats, met 10 of 16 ampère. Ook heb je water en een afvoer bij de kampeerplek. 
Op steenworp afstand staan twee luxe toiletgebouwen, met faciliteiten zoals een seniorentoilet, een baby ruimte en een familiedouche. Alles om je een comfortabele en onbezorgde kampeervakantie te bezorgen.

Camping de Watermolen meet ruim 12,5 hectare, waar maar 69 kampeerplaatsen en 35 vaste jaarplaatsen op staan. Dit houdt in dat er zeer veel ruimte voor de natuur over is gebleven. Hierdoor kun je op de camping zelf een mooie wandeling maken langs het zwemwater en viswater. Kleinere kinderen zien de camping als een waar avontuur en speelparadijs. Rondrennen en vliegen over het groene terrein vinden zij heerlijk, neem gerust oude kleding mee. Dat mag op een camping! Op het kampeerveld staan een paar kleine speeltoestellen waar op gespeeld kan worden, naast de grotere speeltuin vlakbij de bistro en het terras. 

Kamperen in Groningen bij Camping de Watermolen

Dus samengevat: kamperen bij Camping de Watermolen in Groningen, even ontstressen van de drukte van thuis. De camping zelf biedt extra faciliteiten om je vakantie nog comfortabeler te maken:

  • fietsverhuur
  • verse broodjes
  • wifi kaartjes
  • omgevingsinformatie verzameld in een dik informatieboek
  • terras met heerlijke koffie, cappuccino en latte machiatto’s
  • baby sanitair
  • speelmogelijkheden: klimbomen, speeltuin, speeltoestellen op het kampeerveld en het speelbos
  • 10-16 ampère elektriciteit
  • zwemmeer en vismeer

Daarnaast zijn de luxe kampeerplaatsen voorzien van ruim opgezette sanitaire voorzieningen met o.a. een babyroom en gezinsdouche.  Kamperen in Groningen, dat is iets wat je een keer gedaan moet hebben. Er gaat tenslotte niets boven Groningen! 

En een dagje uit in de buurt-provincies kan ook, binnen een mum van tijd zit u in Friesland of Drenthe! Pak lekker de fiets, en berijd de prachtige fietspaden in de buurt. Of trek de wandelschoenen aan om alles te voet te ontdekken.  

Homepagina Camping de Watermolen