/Jaarplaatsen
Jaarplaatsen 2020-10-27T17:03:38+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Jaarplaatsen camping

Chalets op jaarplaatsChalets en jaarplaatsen in Groningen en Friesland

Op Camping de Watermolen in Groningen zijn 34 jaarplaatsen voor chalets met ruime plekken van 190 tot 450 m². Voor onze gasten met een jaarplaats is de camping het hele jaar geopend en er kan hier dan ook het hele jaar van de camping genoten worden. Zelfs in de winter. Als er maar een wintervast chalet staat is dat heel goed mogelijk.

Voor informatie over jaarplaatsen of wanneer er hulp gewenst is bij het uitzoeken van een chalet, neem dan contact op met Camping de Watermolen.

Chalet kopen in Groningen

Er zijn op dit moment een paar mooie jaarplaatsen te huur, voor chalets. Deze plekken variëren van 190 tot ca. 450 m².

Van de 34 jaarplaatsen staan er 6 pal aan het water, hier staat een aantal ‘Watervilla’s’, zeer ruime chalets die uitkijken over de Pingo (het meer uit de IJstijd).

Op dit moment is er nog een aantal natuur-jaarplaatsen beschikbaar, de jaarplaatsen aan het water zijn momenteel bezet.  De vrije plekken zijn: 

10 (225 m2)

11 (217,5 m2)

14 (260 m2)

19 (256 m2)

26 (231 m2)

29 (252 m2)

31 (345 m2)

Voor onze jaarplaatsgasten is de camping het hele jaar geopend en kan hier het hele jaar genoten worden van de jaarplaats. 

Kijkt voor meer informatie over de jaarplaatsen bij de tarieven, of neem contact met ons op voor specifieke informatie. 

Op de jaarplaatsen worden alleen nieuwe chalets toegestaan van de volgende chaletbouwers:  
Arcabo 
– Duntep 
– Gritter
– MuHa 

Graag maken wij van te voren wel even kennis met elkaar, voordat er een jaarplaatscontract gemaakt zal worden. Daarnaast willen we voor die tijd ook weten welk type chalet er komt te staan. Wanneer je bij een bouwer geweest bent, stuur ons de link van het betreffende chalet. En wanneer je een (korte) afspraak wilt om de dingen door te nemen, laat het ons weten.