/Jaarplaatsen
Jaarplaatsen 2018-11-21T13:38:20+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Jaarplaatsen camping

Chalets op jaarplaatsChalets en jaarplaatsen in Groningen en Friesland

Op Camping de Watermolen in Groningen zijn 34 jaarplaatsen voor chalets met ruime plekken van 190 tot 450 m². Voor onze gasten met een jaarplaats is de camping het hele jaar geopend, en er kan hier dan ook het hele jaar van de camping genoten worden. Zelfs in de winter, als er maar een wintervast chalet staat is dat heel goed mogelijk.

Voor informatie over jaarplaatsen of wanneer er hulp gewenst is bij het uitzoeken van een chalet, neem dan contact op met Camping de Watermolen.

Chalet kopen Groningen

Er zijn op dit moment een paar mooie jaarplaatsen te huur, voor stacaravans/chalets. Deze plekken variëren van 190 tot ca. 450 m².

Van de 34 jaarplaatsen staan er 6 pal aan het water, hier staan een aantal ‘Watervilla’s’, zeer ruime chalets die uitkijken over de Pingo (het meer uit de IJstijd).
Er is nog een aantal ‘natuurplaatsen’ beschikbaar, de jaarplaatsen aan het water zijn op dit moment allemaal bezet.  

Voor onze jaarplaatsgasten is de camping het hele jaar geopend en kan hier het hele jaar genoten worden van de jaarplaats.

Kijkt voor meer informatie over de jaarplaatsen bij de tarieven, of neem contact met ons op voor specifieke informatie.

Wanneer u een nieuw chalet wilt kopen om hier te plaatsen, wordt er samengewerkt met Arcabo caravanbouw, Duntep of CompactLodge

Gebruikte chalets

Naast de nieuwe chalets die te plaatsen zijn, is er ook de mogelijkheid om chalets op een jaarplaats over te nemen of om een gebruikt chalet te kopen en hier te plaatsen. Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Neem hiervoor contact met ons op.

Kijk hier voor het actuele aanbod aan gebruikte chalets.

Chalet huren in Groningen

Op Camping de Watermolen zijn ook chalets te huur die op een jaarplaats staan. Alle chalets zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn ingericht voor vier personen, maar een vijfde persoon is eventueel mogelijk als u een extra (lucht)bed meeneemt.
Er zijn verschillende chalets te huur in Groningen. Je kan bekijken of het gewenste chalet nog vrij is in de gewenste periode: Is het nog mogelijk om te huren? Voor de overige verhuurprijzen kijk je bij de tarieven van de verhuuraccommodaties.

Klik op een van de onderstaande links voor ons huisreglement en voorwaarden.

Huisreglement Camping de Watermolen

Verkoop kampeermiddel met behoud standplaats

Verkoop kampeermiddel zonder behoud standplaats

RECRON voorwaarden vaste plaatsen