/Jaarplaatsen
Jaarplaatsen 2019-05-25T16:27:22+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Jaarplaatsen camping

Chalets op jaarplaatsChalets en jaarplaatsen in Groningen en Friesland

Op Camping de Watermolen in Groningen zijn 34 jaarplaatsen voor chalets met ruime plekken van 190 tot 450 m². Voor onze gasten met een jaarplaats is de camping het hele jaar geopend en er kan hier dan ook het hele jaar van de camping genoten worden. Zelfs in de winter. Als er maar een wintervast chalet staat is dat heel goed mogelijk.

Voor informatie over jaarplaatsen of wanneer er hulp gewenst is bij het uitzoeken van een chalet, neem dan contact op met Camping de Watermolen.

Chalet kopen in Groningen

Er zijn op dit moment een paar mooie jaarplaatsen te huur, voor chalets. Deze plekken variëren van 190 tot ca. 450 m².

Van de 34 jaarplaatsen staan er 6 pal aan het water, hier staat een aantal ‘Watervilla’s’, zeer ruime chalets die uitkijken over de Pingo (het meer uit de IJstijd).

Op dit moment is er nog een aantal natuur-jaarplaatsen beschikbaar, de jaarplaatsen aan het water zijn momenteel bezet.  De vrije plekken zijn: 2, 4, 10, 11, 14, 19, 29, 29, 31 en 35.

Voor onze jaarplaatsgasten is de camping het hele jaar geopend en kan hier het hele jaar genoten worden van de jaarplaats. 

Kijkt voor meer informatie over de jaarplaatsen bij de tarieven, of neem contact met ons op voor specifieke informatie.

Op de jaarplaatsen worden nieuwe chalets toegestaan van de volgende chaletbouwers:  
Arcabo 
– Duntep 
– Gritter
Martini chalet 

Graag maken wij van te voren wel even kennis met elkaar, voordat er een jaarplaatscontract gemaakt zal worden. Dus bel dan even voor een (korte) afspraak, als je serieus geïnteresseerd bent. 

Gebruikte chalets

Naast de nieuwe chalets die te plaatsen zijn, staan er soms ook chalets te koop van gasten die hun eigen chalet te koop zetten. Je kan dan deze chalets dan overnemen op de jaarplaats. Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Neem hiervoor contact met ons op.

Kijk hier voor het actuele aanbod aan gebruikte chalets.

Klik op een van de onderstaande links voor ons huisreglement en voorwaarden.

Huisreglement Camping de Watermolen
Verkoop kampeermiddel met behoud standplaats
Verkoop kampeermiddel zonder behoud standplaats
RECRON voorwaarden vaste plaatsen

Chalet huren in Groningen

Op Camping de Watermolen zijn ook chalets te huur die op een jaarplaats staan. Alle chalets zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn ingericht voor vier personen, maar een vijfde persoon is eventueel mogelijk als u een extra (lucht)bed meeneemt.
Er zijn verschillende chalets te huur in Groningen. Je kan bekijken of het gewenste chalet nog vrij is in de gewenste periode: Is het nog mogelijk om te huren? Voor de overige verhuurprijzen kijk je bij de tarieven van de verhuuraccommodaties.