huurtenten in groningen

Tent huren? Dan ben je op Camping de Watermolen aan het goede adres. Je kunt namelijk kamperen in volledige ingerichte tenten. Deze worden opgezet op de plaats die je wilt, midden in de natuur op het kampeerveld. Het enige wat je zelf wel mee moet nemen is je slaapmat, slaapzak en kussen. Zo kan de vakantie direct beginnen…

De ‘we-zetten-je-tent-voor-je-op-organisatie’ Drenthe Tent/Friesland Tent komt, ook op de provinciegrens met Groningen, de tent voor je klaarzetten én weer afbreken. 

kenmerken

  • Volledig ingerichte tent
  • Staat bij aankomst
  • Bij vertrek opgeruimd
  • Comfortplaats

Impressie

Friesland Tent – Drenthe Tent

Het unieke van de methode van Friesland Tent is dat je vrij bent in je keuze, plaats en aankomstdatum. Ideaal om te gaan kamperen zonder alle kampeerspullen bij elkaar te moeten zoeken. Bij de inrichting van de tent is aan alles gedacht en de stoelen, tafels en de rest van de inventaris staan klaar wanneer je aankomt in Groningen.

Terwijl jij alles in je auto laadt thuis, om daarna naar Groningen af te reizen, zet Friesland Tent de tent op Camping de Watermolen op. Compleet ingericht, schoon en op de door jezelf geboekte plek op de camping. 

Stappenplan/werkwijze:
– Je boekt de comfort- of natuurkampeerplaats bij Camping de Watermolen en krijgt een bevestiging voor de kampeerplaats toegezonden per mail.
– Je neemt contact op met Friesland Tent voor het huren van de familietent. Daarna laat je hen weten welk plaatsnummer er is geboekt. Van hen krijg je een aparte bevestiging voor het huren van de tent.
– Op de aankomstdag staat de volledige ingerichte tent voor je klaar, schoon en met alle gewenste spullen.
– Op de vertrekdag laat je de tent weer netjes achter en kan je zonder een volle auto Groningen weer verlaten.

Safaritent – glamping

Op de camping kan er ook in een glamping accommodatie gekampeerd worden. Midden op de velden, tussen de andere kampeerders. De robuuste en luxe Safaritenten staan al voor je klaar. Of misschien is een Waterchalet meer je ‘cup of tea’?
Kijk hier voor de beschikbaarheid van de Safaritent of Waterchalet.