Gevonden voorwerpen

Hè verdorie, je komt thuis en bent iets vergeten…

Mocht er iets achtergelaten zijn op de camping, kunnen we misschien wel helpen bij het zoeken of terugvinden. Wanneer we het gevonden hebben, yihaa! dan blijft het 2 weken voor je bij ons liggen. We kunnen het verloren of vergeten voorwerp evt. ook naar je opsturen.
Stuur ons even een mail met een duidelijke omschrijving van het voorwerp, geef aan waar je deze precies bent vergeten en vermeld je boekingsnummer.

Kosten voor verzending staan hieronder. Graag ontvangen we dit vooraf op NL27ABNA0579960552 tav Camping de Watermolen – ovv de boekingsnaam, boekingsnummer en het verloren voorwerp.
Als we het binnen hebben, springen we in de auto om het af te geven bij een PostNL punt en ben je een dag later weer verenigd met je paarse krokodil.

Het springen in de auto kan heel soms even een paar dagen op zich laten wachten, ivm drukte op de camping of het weekend dat er tussen zit.

Kosten terugsturen gevonden voorwerpen (incl. handelingskosten)
– PostNL pakket: €11,50
– PostNL pakket aangetekend: €13,50
– PostNL brievenbuspakketje: €8,00

In het kort
– Na 14 dagen kunnen de gevonden voorwerpen aan een goed doel gegeven worden.
– We verpakken het voorwerp in een enveloppe, een plastic zak of bijvoorbeeld in een doos. Wanneer je wil dat we officieel verpakkingsmateriaal gebruiken, dan zijn de kosten voor eigen rekening.
– Bij verzending van goederen met afwijkende maten waardoor het een groter pakket wordt, betaal je extra kosten.
– Voor verzending naar het buitenland betaal je de werkelijke kosten + €3,50 handelingskosten.