VEELgestelde vragen | FAQ

Hoe laat kan ik op mijn aankomstdag terecht op de camping?

Voor het kamperen geldt: dag van aankomst vanaf 14.00 uur.
Voor de verhuur accommodaties geldt: dag van aankomst vanaf 15.00 uur.

Tot hoe laat kan ik op de aankomstdag uiterlijk aankomen?

Gedurende het seizoen is de receptie dagelijks tot 17.00 uur geopend. Indien je later aankomt, kan je tot uiterlijk 22.00 uur inchecken. Wel horen we dit graag voor die tijd, dan weten we hoe laat je ongeveer komt.
Mocht je niet ingecheckt kunnen worden, kan je op de intercom drukken. Wij kunnen je dan nog het terrein oplaten, zodat je hier kunt verblijven. De volgende ochtend kan je jezelf aanmelden bij de receptie.

Tot hoe laat kan ik op de dag van vertrek op de camping blijven?

Voor onze kamperende gasten en de gasten in een accommodatie is de uitchecktijd 11.00 uur. Uiteraard kun je na het uitchecken altijd nog genieten van een drankje of lunch in de bistro of op ons terras. En willen de kinderen nog even zwemmen? Dit kan ook nog op de laatste dag. Een verlenging tot het einde van de dag is soms mogelijk. Je betaalt hiervoor een kleine vergoeding en je mag dan tot 17.00 uur op de kampeerplaats of in de accommodatie verblijven.

Er komen mensen bij ons op bezoek, kan dat en wat zijn de kosten?

Je gasten zijn ook van harte welkom op de camping, voor bijvoorbeeld een kopje koffie, mits je dit vooraf even meldt bij de receptie. Zij betalen bij de receptie het BEZOEKERSTARIEF, nadat ze aankomen op de camping.

Mag ik mijn auto ook bij de kampeerplaats parkeren?

Je mag op aankomst- en vertrekdag met je auto naar de kampeerplaats rijden om de bagage te lossen en te laden. Daarna verzoeken wij je om de auto op de parkeerplaats te zetten. Wanneer je een invalidekaart hebt, mag je de auto bij de plek zetten.

Hoeveel borg moet ik betalen?

Voor het kamperen betaal je een borg van €10,-. Dit is voor de douche- en de slagboomsleutel die je bij aankomst ontvangt. Bij vertrek krijg je bij inlevering de borg weer terug.
Voor een accommodatie vragen we geen borg. Wanneer er (per ongeluk) iets stukgegaan is, dan vragen we je dit even te melden.

Als ik reserveer, moet ik dan reserveringskosten betalen?

Nee, je hoeft bij ons geen reserveringskosten te betalen. Wil je een plek boeken met voorkeur, dan berekenen we wel een vergoeding van €9,00. We houden deze plek dan ook voor je vrij.

Kan ik bij het reserveren doorgeven waar ik wil staan?

Ja, dat kan. Waar mogelijk houden wij graag rekening met de wens voor een specifiek plaatsnummer of een bepaalde ligging. Indien de gewenste plaats niet meer beschikbaar is in de gevraagde periode, geven wij je met plezier andere mogelijkheden door waaruit je kan kiezen. Wanneer je een voorkeursboeking wilt, betaal je €9,- extra.

Ik heb een kortingspas (ACSI/ANWB), geldt deze ook op de camping?

Ja, de ACSI kaart en ANWB campingcard zijn geldig in het laagseizoen (ca. half april tot begin juli en vanaf eind augustus tot half september). Je kan bij het boeken via de website aangeven dat je één van deze kaarten hebt, als er dan nog plekken zijn, dan wordt automatisch het juiste tarief berekend.
Of geef het duidelijk aan bij de telefonische boeking.
Wel vragen we nog om de kaart te laten zien bij het inchecken.
Met Hemelvaart en Pinksteren ben je ook van harte welkom, maar is het ACSI/ANWB tarief niet van toepassing. De CCI is bij ons niet geldig.

Hoeveel nachten moet ik minimaal boeken?

Kamperen en het huren van een Trekkershut gaat per dag, muv Hemelvaart en Pinksteren.
Wanneer je hier voor 1 nacht wilt komen, kan je wel verblijven in een Trekkershut.
De overige verhuuraccommodaties worden voor minimaal 2 nachten verhuurd. En in het hoogseizoen alleen per week. Met HePi is er ook een vast arrangement.

Zijn er camperplaatsen?

Ja, al onze kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor campers. Velen hiervan staan op een verharde ondergrond die onder het gras zit. Ook kun je gebruik maken van ons camper servicepunt voor het lozen van vuilwater en het bijvullen met vers water. Je betaalt voor een camper hetzelfde tarief als voor een ander kampeermiddel.

Zijn er ook seizoenplaatsen?

Ja. Er is een aantal seizoenplaatsen op de kampeervelden. Dit kan op het natuur- of op het comfortkampeerterrein. Kijk hier voor meer informatie over de arrangementen voor seizoenen/maanden.
Je kan altijd even bellen om te vragen of er nog seizoensplekken beschikbaar zijn.

Kan ik kosteloos annuleren?

Wanneer je deelneemt aan het annuleringsfonds, kan je onder bepaalde voorwaarden annuleren. De informatie mbt annuleringen vind je hier.

Zijn honden op de camping toegestaan?

Zeker, de natte neuzen zijn gedurende het hele seizoen welkom. Voor een hond geldt wel een meerprijs per nacht.
Honden moeten op het campingterrein overal aangelijnd zijn en een hondenschepje/zakje is handig, want er is wel een “hondenpoepopruimplicht’ 🙂

Mag ik een hond meenemen in een accommodatie?

Je mag je hond meenemen in de accommodatie. Wij vragen je wel zelf een matje oid voor de hond mee te nemen en de hond niet op de matrassen en kussens te laten liggen die in de accommodatie aanwezig zijn.

Je betaalt een meerprijs per nacht en een toeslag voor de schoonmaak.

Heb ik tv-signaal op mijn kampeerplaats?

Wij hebben geen tv-aansluiting bij de kampeerplaatsen. Natuurlijk ben je vrij om je eigen schotel mee te nemen.

Zijn er speciale voorzieningen voor mindervaliden?

Onze camping heeft geen voorzieningen speciaal ingericht voor mindervaliden. Het natuurlijke terrein met veel gras, heuvels en bos leent zich daar helaas niet voor.

Is er draadloos internet (wifi) op de camping?

Ja, alleen niet overal te ontvangen. Het netwerk is beschikbaar op een groot deel van de camping; het Comfortkampeerterrein, het Natuurterrein en op het terras van de bistro, bij de Safaritent, de Safarilodge Deluxe en de Trekkershutten. Je kunt bij de receptie toegangskaartjes kopen met een code. Het kost €1,- per 24 uur. Houd er wel rekening mee dat het ‘campingwifi’ is en je de snelheden van thuis niet kunt halen.
In de Waterchalets zelf (wel op het terras aan de zijkant), bij de Watervilla en de Waterlodges is helaas (nog) geen wifi te ontvangen. Dus daar zal je met 4/5g online moeten.

Is het mogelijk om op de camping fietsen en bolderwagens te huren?

Ja, dit wordt geregeld door Rijwielhandel ‘Op zo’n fiets’. Zij komen de fietsen hier brengen en weer ophalen. Neem gerust contact met hen op.
Bij de Piep In staan bolderwagens die even geleend kunnen worden voor de boodschappen of bagage. Ook staan er wat skelters voor de kinderen. Laat ze er lekker mee spelen en zet ze daarna weer terug.

Kan ik op de camping mijn was doen?

Zeker, in het sanitair gebouw op veld 2 bevindt zich een wasruimte met een wasmachine en een droger. Deze functioneren met 6 losse euro’s. Wasmiddel kan je zelf meenemen of kopen bij de receptie. Ook staat er een droger. Deze werkt ook op losse euro’s. Dit is €1,00 per 10 min drogen.

Mag ik barbecueën of een kampvuur maken?

Barbecueën is toegestaan, als je de nodige veiligheidsvoorschriften daarbij naleeft. Een dichte vuurschaal mag gebruikt worden. Deze moet op 50 cm van de grond staan. Wij verhuren ook vuurschalen met hout.

Is er een zwembad aanwezig op de camping?

Nee, wij hebben geen zwembad, maar een heerlijk recreatiemeer met zandstrand, waar je op de zomerdagen kunt afkoelen. De ligweide is een heerlijke plek om te zonnebaden, te lezen, te chillen of te slapen. Ons zwemmeer wordt door het Waterschap regelmatig gecontroleerd op veilig zwemwater.

Kunnen er op de camping ook koelelementen ingevroren worden?

Natuurlijk is dat bij ons mogelijk. Als je je naam op de koelelementen zet, en ze bundelt/in een zak doet, bewaren we ze voor je in onze vriezer.

 

Kan ik mijn caravan stallen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de caravan hier te stallen. De kosten hiervoor zijn €150,- voor de winter. Bij een verlenging van een seizoenplaats, is dit goedkoper en kost het €50,-. Binnen stallen is bij ons niet mogelijk.

In de zomerperiode is leegstand (voor een aantal nachten) in sommige periodes mogelijk, tegen een gereduceerd kampeertarief. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie.

Zijn er nog vrije jaarplaatsen voor een stacaravan of chalet?

De meeste plekken zijn al bezet. Of er nog mogelijkheden zijn wordt op de website weergegeven. Meer informatie mbt een jaarplaats voor chalets.

Mag ik een tweedehands chalet plaatsen?

Nee, er worden alleen maar nieuwe geplaatst, van bepaalde bouwers.