/Faciliteiten
Faciliteiten 2020-05-10T17:32:52+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Camping Faciliteiten


Receptie

U kunt zich bij aankomst en vertrek melden bij de receptie. Daar kunnen we u alles vertellen over de verschillende faciliteiten op de camping. Daarnaast vindt u hier alle informatie voor een heerlijke vakantie in en rondom Opende. Er zijn verschillende brochures van activiteiten en bezienswaardigheden te krijgen. Ook is er een ‘Activiteiten map’ gemaakt. Hiermee kunt u, onder het genot van een drankje op het terras, leuke uitstapjes inplannen. Fiets- en wandelkaarten, uitgeschreven routes of een boekje met de toegang tot de app van Abel Life, u kunt het bij de receptie verkrijgen. Voor gasflessen kunt u ook bij de receptie terecht. De openingstijden van de receptie staan op de deur aangegeven.


Bistro

Op Camping de Watermolen bevindt zich een gezellige bistro, die in de nostalgische koeienstal gehuisvest is. De bistro heeft een heerlijk terras dat uitzicht biedt over het mooie landschap en de Pingo. U kunt hier overdag terecht voor een drankjes, hapje of voor ijsjes.
In het hoogseizoen (schoolvakanties) kunt u in het weekend eten in de bistro, waar we heerlijke plates met zalm, biefstuk of saté serveren en hebben we ook ambachtelijke pizza avonden.
De openingstijden worden ter plaatse aangegeven.


WiFiWiFi op Camping de Watermolen Groningen en Friesland

U kunt op de camping met uw laptop of tablet gebruik maken van het draadloos netwerk voor internet. Bij de receptie zijn kaarten beschikbaar hiervoor. De kosten hiervoor zijn €1, per dag (24 uur).  


Warme broodjes/KrantenVerse broodjes in Opende

Van maandag t/m zaterdag kunt u heerlijk ontbijten met verse broodjes/croissants. Wanneer u uw bestelling doorgeeft bij de receptie, kunt u het ‘s ochtends afhalen bij de receptie. Ook zijn er bij de receptie dagelijks verschillende titels kranten om na het ontbijt heerlijk rustig te kunnen lezen.


VerkoopkastWonderkast en verkoopkast op Camping de Watermolen te Opende

U kent het vast: na de boodschappen terugkomen en toch nog iets vergeten zijn… Bij ons heeft u de faciliteiten om het alsnog te kunnen aanschaffen. Koffie, suiker, melkcupjes, wasmiddel, een pak melk of de tandenborstel; deze en meer producten staan in de verkoopkast bij de receptie. En mocht het er niet tussen staan, vraag het gerust. Misschien is het toch nog voorradig.


FietsverhuurFietsen in het Groningse westerkwartier

Fietsen zijn te huur voor €7,00 per dag of €43,50 per week. Tandems behoren ook tot de mogelijkheid. En vanzelfsprekend zijn de kinderzitjes en fietskarren bij te huren.


Luxe sanitair gebouwen op Camping de WatermolenSanitair

Camping de Watermolen heeft twee verwarmde toiletgebouwen. Eén daarvan is ingericht met een kinderbadje en familiedouche. Voor het douchen gebruikt u uw campingcard. In de toiletgebouwen zitten ook aparte seniorentoiletten. Aan de buitenkant van beide toiletgebouwen zit een afwasplaats met luifel. Het warm water voor het afwassen is zonder extra kosten.

Een stortplaats voor het chemisch toilet is ook aanwezig. In het voor- en naseizoen is het toiletgebouw tussen veld 3 en 4 alleen geopend.


Baby faciliteiten/FamiliedoucheFamiliedouche aanwezig op Camping de Watermolen

Voor de kleintjes hebben we een aparte ruimte met een babybadje. Ook is er een familiedouche waar je met z’n tweeën onder kunt staan. Met deze faciliteiten wordt het een stuk makkelijker om uw kleintje lekker fris in bed te leggen na een dag spelen.


WasseretteWasserette Camping de Watermolen

In de wasmachine en de droger gaan €1,00 munten. Voor de wasmachine (inhoud 8kg) gebruikt u 5 munten en de droger draait, op 1 munt, 20 minuten. Bij de receptie kunt u wisselen. U kunt uw eigen wasmiddel gebruiken of deze bij de receptie aanschaffen.


KinderanimatieFamiliedouche aanwezig op Camping de Watermolen

In de zomervakantie is er 6 weken lang een kleinschalig animatieprogramma op de camping. Dit bestaat uit een prachtige knutsel in de ochtend, terwijl de ouders mee knutselen of juist fijn even koffie drinken op het terras naast ‘de Piep In’ (knutselruimte). Een leuk spel staat in de namiddag op het programma en vlak voor het slapen gaan staan we klaar om met alle kinderen een muzikale mini disco te dansen.
En op de woensdagavond, gaan we rennen en vliegen tijdens het avondspel! Of het nu het Douanespel, Dierengeluidenspel of Levend  etc. Dit is voor de kinderen vanaf 6 jaar.  


Vuurkorf en BBQ-verhuurWonderkast en verkoopkast op Camping de Watermolen te Opende

Bij een kampeervakantie mag een avondje ‘vuurkorven’ niet ontbreken. En ook de BBQ mag aangeslingerd worden. Wanneer u zelf geen vuurkorf of BBQ mee heeft, kunt u deze huren bij de receptie. De gave vuurkorf wordt geleverd samen met een zak hout en is zo gemaakt dat deze geen schade aan de grasmat veroorzaakt. Zo kunt u op de camping genieten van de Groningse sterrenhemel.
En de Weber BBQ zetten we voor u klaar samen met een firestarter, kooltjes en aanmaakblokjes.