/COVID-19 – CORONA
COVID-19 – CORONA 2020-07-03T10:21:05+00:00

COVID-19 ~ Corona virus

Laatste wijziging: 3 juli 2020 

Zomer!
We zijn weer geopend, zoals ‘normaal’, met een klein tintje anders.  Zoals de Groningers zeggen: ‘We gaan door. Dan maar met een beetje afstand. In Groningen hebben we ruimte zat’. En zo is het, ook op de camping! 

Dat ‘net andere tintje’ lees je hieronder. 
Neem er een drankje bij… en een lekkere stoel. Het is best wat informatie namelijk :-). 

Komt ‘ie:

AANKOMST- EN VERTREKTIJDEN

Tijdens een vakantie wil iedereen graag zo vroeg mogelijk vertrekken… om lekker op tijd aan te komen. Want ‘dan heb je nog wat aan je dag’ 😉. Klopt helemaal, maar het is goed om te weten dat er geen mogelijkheid is om eerder aan te komen, dan dat er op de bevestiging staat. Dus willen we iedereen vragen om hier rekening mee te houden, voordat jullie in alle enthousiasme bijvoorbeeld al om 12 uur de camping op komen rijden.
Om het makkelijk te maken:
  AANKOMST
– kamperen: yihaaa, vanaf 14.00 uur  
– accommodatie: holadiee, vanaf 15.00 uur
  VERTREK
– alle accommodaties en kampeerplekken: helaas, voor 11.00 uur   

Graag 1 persoon binnen bij de receptie. De rest mag lekker in de zon (hopelijk) buiten wachten. 

PARKEREN

Er kan maximaal 1 auto per reservering op de parkeerplaats van de camping geparkeerd worden. Een evt. extra auto zal bij de P+R in Marum kunnen staan, of 700 meter verder, op de parkeerplaats van de kerk. 

BEZOEK + ZWEM- EN VISMEER

Iedere persoon die op bezoek komt, moet zich eerst melden bij de receptie. Daar krijgen ze een bezoekerskaartje, waarmee ze een dag(deel) kunnen blijven op de camping. De kosten hiervoor zijn €2,25 pp (vanaf 2 jaar).
Doordat het erg druk wordt op de camping, kunnen we va. vrijdag 10 juli tot vrijdag 14 augustus helaas geen bezoek van gasten meer toelaten op het terrein. Ook het zwem- en vismeer is gesloten voor iedereen die niet kampeert op de camping. Ook voor ons als camping gelden de regels van het RIVM en kunnen we niet meer mensen toelaten op ons terrein, dan het aantal wat nu geboekt heeft.  
Voor sommigen misschien heel erg jammer, aangezien ze al wat gezellige sociale afspraken hadden staan met vrienden of familie (uit de buurt)? Gelukkig zijn er leuke wandelroutes met picknickplaatsen die we kunnen aanbevelen. Kan je elkaar toch ontmoeten? 

TOILETGEBOUW

Iedereen kan gebruik maken van de toiletgebouwen. Wel vragen we alle gasten met eigen sanitair, om deze zoveel mogelijk te gebruiken (met name het toilet). Mocht het legen een probleem zijn, willen we er best even bij assisteren hoor. 
Op de ‘populaire’ tijden zal je misschien even moeten wachten voor/op de douche in het toiletgebouw. Wanneer je gaat douchen buiten de drukste tijden, zal dit meevallen.
Voor elke kampeerplaats of accommodatie (waar geen eigen sanitair in zit), liggen er (vanaf 10 juli) bij aankomst twee douchekegeltjes klaar. Wanneer je gaat douchen, hang deze dan op het bord bij het toiletgebouw. Op die manier kan iedere campinggast van een afstandje zien of de douche bezet is. 

AFWASSEN

Om het voor iedereen mogelijk te maken om af te kunnen wassen met warm water, vragen we iedereen om de afwasplekken vanaf 10 juli tot 14 augustus alleen te gebruiken om je handen te wassen (zeep is aanwezig) en je afwasteil of een emmer te vullen met lekker warm water. Hiermee kan je dan bij je eigen plek afwassen. Op deze manier voorkomen we drukte bij de wasbakken. 

PIZZA EN PLATES

Onze verse pizza’s bakken we 3x in de week in het hoogseizoen: op dinsdag, donderdag en zondag. De plates (zalm, biefstuk of saté) serveren we vanaf 11 juli elke zaterdag. Wanneer je wilt komen eten, reserveer dan ajb op tijd (want vol = vol). Ook horen we dan graag welke pizza je wilt. De verschillende ‘smaken’ hangen bij het toiletgebouw. 
En wanneer je je niet helemaal lekker voelt, gaan we ervan uit dat je zo wijs bent om niet te komen (daar hebben we de RIVM regels weer :-).

FRIET EN SNACKS

Hoe raar het misschien ook klinkt, ook dit zal even gereserveerd moeten worden, ook al kom je het afhalen. Op deze manier proberen we de drukte wat te spreiden. 

BROODJES BESTELLEN

Onze broodjesservice van de warme bakker is er elke dag, muv zondag (zaterdag iets meer bestellen dus, zodat je zondag ook kunt ontbijten)! Schrijf je broodbestelling duidelijk leesbaar in het schrift, voor 17.00 uur, dan ligt het de volgende dag va. 9.00 uur klaar in de bistro en bij mooi weer op het terras. Broodjes ophalen (en betalen) kan alleen met een opgeladen CampingCard, die je bij het inchecken de eerste keer op kan laden.

VUURTJE STOKEN

Op de camping mag je heerlijk een vuurtje stoken! Zak marshmallows erbij en You’re a Happy Camper!  
Je kan je vast wel voorstellen dat we zuinig zijn op ons gras. Vandaar dat we er wel wat regeltjes bij hebben.
Je mag zelf een (dichte) vuurschaal meenemen om te gebruiken. Deze zal wel minimaal 50 cm van de grond af moeten staan of je zal deze op een beschermplaat moeten zetten, die van de grond staat.
Open vuurkorven laten we niet toe… het hout valt er makkelijker tussendoor, waardoor ons gras kan verbranden.   
Bij ons kan je ook een vuurschaal huren, met een kruiwagen met hout. Deze staan al op de juiste hoogte. De kosten hiervoor zijn €10,- per avond.

GENIET

Verder gelden bij ons de algemene RIVM-regels, die iedereen inmiddels kan dromen.
En we hopen dat iedereen het belangrijkste niet vergeet: geniet van je tijd op de camping, het is tenslotte vakantie! Praat met elkaar (zonder samenscholing ajb) en wees lief voor elkaar, ook al gaat het afstand houden misschien soms even mis.