/Charme Camping ANWB
Charme Camping ANWB 2018-07-09T08:37:57+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Charme Camping ANWB: Camping de WatermolenCharme camping Groningen

Camping de Watermolen is een paar jaren geleden geselecteerd door de ANWB als Charme Camping. Dat was best een verrassing. Want ook al vinden wij het zelf al jaren een camping met een charme… dat blijkt bij onze gasten dus ook overgekomen te zijn. 

“Wij voelen heel ons erg bevoorrecht dat we door onze gasten aanbevolen zijn bij de ANWB als Charme Camping. Je kunt je hiervoor zelf namelijk niet aanmelden, daarom is het extra speciaal. En de ANWB staat in Nederland toch wel voor dé organisatie op kampeergebied, dus heel fijn dat we door hen in het boekje Charme Campings zijn opgenomen. 
We willen graag uitblinken in vriendelijkheid, gastvrijheid, niet massaal zijn, en net even anders dan andere campings. Zo mag je bijvoorbeeld bij ons gezellig een vuurkorf aansteken, heerlijk, zo onder de sterrenhemel.
Dit blijkt dus overgekomen te zijn bij onze gasten, wij gaan zo door. En hopen nog heel lang in het Charme Camping boekje willen ”

Ramona Mulder en André Ruijtenberg, eigenaren Camping de Watermolen

De ANWB schrijft over de Charme Campings:

“Kamperen op de mooiste en meest idyllische plekken in Europa, dat kan op de ANWB Charmecampings! Op de ANWB charmecampings kunt u optimaal genieten van rust, ruimte en natuur. Op een charmecamping kunt u rekenen op persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. En uiteraard zijn de charmecampings gelegen op prachtig gelegen plekken die u uw vakantie iets extra’s geven. De ANWB charmecampings zijn gekozen door een groep ANWB-campinginspecteurs die uitvoerig onderzoek hebben gedaan. U geniet hier persoonlijke aandacht door de kleinschaligheid en bent weg van het massatoerisme. Een charmecamping is niet groot en niet klein; het aantal standplaatsen varieert van 30 tot ongeveer 200 plaatsen..”

Hier is het stukje te lezen: Camping de Watermolen in de “ANWB Charme Campings Benelux”