/Camping in het najaar (in de Coronatijd)
Camping in het najaar (in de Coronatijd) 2020-09-14T12:28:12+00:00

Camping de Watermolen… in het najaar 

Laatste wijziging: 14 sept 2020

Kamperen 

Ons kampeerterrein is elk jaar geopend vanaf half april tot half september. 
Vanaf maandag 14 september zijn de toiletgebouwen gesloten en kan er niet meer gekampeerd worden. Ook de trekkershutten zijn dan niet meer geopend. 
Iedere kampeerder is weer van harte welkom vanaf 11 april 2021. 

Zwemmen en vissen – genieten van het meer

Er kan gebruikt gemaakt worden van het zwem- en vismeer. Voor bezoek of gasten van buitenaf: je loopt even langs de receptie en belt even aan op de Ring, wanneer er niemand zit. Dan komt er iemand naar je toe. De kosten zijn €2,25 pp voor het gebruik van het meer en/of de ligweide. 

Accommodaties in het najaar (vanaf 14 september 2020)

Kom je naar de camping voor een verblijf in een van de accommodaties met eigen sanitair, dan werken we met een oproep-receptie. Op de deur van de receptie hangen telefoonnummer(s), die je kan bellen. We kunnen je dan voorzien van informatie of komen dan naar je toe.
Aankomst: Alles ingepakt? Yihaa! Je kan aankomen tussen 15-17 uur wanneer je een accommodatie gehuurd hebt. Bel ons even wanneer jullie er bijna zijn op 0594-659144.  
Uitcheck: Dit kan tot 11.00 uur. Ook hierbij geldt, wanneer we er niet zijn, bel ons even, dan komen we er aan om de sleutels en de CampingCard in te nemen. En om jullie een goede reis terug te wensen. 
Later vertrek is soms mogelijk (tegen een vergoeding). Vraag er even naar op de receptie. 

Wat is er allemaal mogelijk
Heerlijke broodjes van de bakker! Jaja, deze kunnen van maandag t/m zaterdag opgehaald worden wanneer je deze besteld hebt. Ook kan je dan een lekkere cappuccino oid meenemen, voor bij je verse brood. 
Maar maak ook eens een kunst van een keer niks doen, gewoon luieren, eindelijk dat boek uitlezen, zwemmen in het zwemmeer, vissen… Of ga wandelen en fietsen op en rond de camping (fiets- en wandelroutes hebben we beschikbaar), dagdromen, spelletjesmarathons houden, genieten van de mooie luchten en de watervogels met bijbehorende geluiden, vuurtje stoken met marshmallows (zie hieronder) enz.
Kijk ook eens in ons Activiteitenboek. Hier staan veel leuke uitjes en doe-dingen in. Ook zie je dan direct wat de activiteit kost en hoever het vanaf de camping is.
De eetgelegenheden in de buurt van de camping worden ook beschreven in dit digitale boek (met meer dan 100 pagina’s!). Lekker happen!

Bistro
Wanneer er iemand aanwezig is, kan er uiteraard een ijsje gegeten worden of schenken we een drankje voor je in. 
Qua eten (pizza’s en plates): de bistro is vanaf 14 september alleen nog geopend voor vooraf besproken (kleinschalige) feestjes of partijen.   

Vuurtje stoken

Op de camping mag je heerlijk een vuurtje stoken! Zak marshmallows erbij en You’re a Happy Camper!  
Je kan je vast wel voorstellen dat we zuinig zijn op ons gras en de houten terrassen bij de Waterchalets. Vandaar dat we er wel wat regeltjes bij hebben.
Je mag zelf een (dichte) vuurschaal meenemen om te gebruiken. Deze zal wel minimaal 50 cm van de grond af moeten staan of je zal deze op een beschermplaat moeten zetten, die van de grond staat.
Open vuurkorven laten we niet toe… het hout valt er makkelijker tussendoor, waardoor ons gras kan verbranden.   
Bij ons kan je ook een vuurschaal huren, met een kruiwagen met hout. Deze staan al op de juiste hoogte. De kosten hiervoor zijn €10,- per avond.

Geniet… met een kleine aanpassing in deze Corona tijd

Ook bij ons gelden de algemene RIVM-regels, die iedereen inmiddels kan dromen.
Maar we hopen dat iedereen het belangrijkste niet vergeet: geniet van je tijd op de camping, het is tenslotte vakantie! Praat met elkaar (op een fijne afstand) en wees lief voor elkaar, ook al gaat het afstand houden misschien soms even mis.
Dus:

  • Blijf 1,5 meter uit elkaars aura
  • Was je handen regelmatig met soppende zeep
  • Hoest en proest in je elleboog
  • Vermijd drukte en samenscholing (op de camping zeer goed te doen!)
  • Blijf thuis bij klachten, koorts en verkoudheid
  • Wees lief voor elkaar, niet alleen nu, maar eigenlijk altijd 😉