/Campinginfo (in de Coronatijd)
Campinginfo (in de Coronatijd) 2020-11-16T14:23:13+00:00

Campinginformatie (in de ‘Coronatijd’)

Laatste wijziging: 16 november 2020

Kamperen 

Iedere kampeerder is weer van harte welkom vanaf 11 april 2021. Op naar een heerlijk kampeerseizoen! 

Zwemmen en vissen – genieten van het meer

Het zwem- en vismeer zal vanaf 11 april ook weer open zijn. Voor bezoek of gasten van buitenaf: loop even langs de receptie. De kosten zijn €2,25 pp voor het gebruik van het meer en/of de ligweide. 
Bel even aan op de Ring, wanneer er niemand zit. Dan komt er iemand naar je toe. 

Accommodaties

Aankomst: Alles ingepakt? Yihaa! Je kan aankomen tussen 15-17 uur wanneer je een accommodatie gehuurd hebt. 
Uitcheck: Dit kan tot 11.00 uur. Eerst even naar buiten rijden met de CampingCard en daarna uitchecken graag. Dan krijg je de borg weer terug. 
Later vertrek is soms mogelijk (tegen een vergoeding). Vraag er even naar op de receptie. 

Wat is er allemaal mogelijk
Heerlijke broodjes van de bakker! Jaja, deze kunnen van maandag t/m zaterdag opgehaald worden wanneer je deze besteld hebt. Ook kan je dan een lekkere cappuccino oid meenemen, voor bij je verse brood. 
Maar maak ook eens een kunst van een keer niks doen, gewoon luieren, eindelijk dat boek uitlezen, zwemmen in het zwemmeer, vissen… Of ga wandelen en fietsen op en rond de camping (fiets- en wandelroutes hebben we beschikbaar), dagdromen, spelletjesmarathons houden, genieten van de mooie luchten en de watervogels met bijbehorende geluiden, vuurtje stoken met marshmallows (zie hieronder) enz.
Kijk ook eens in ons Activiteitenboek. Hier staan veel leuke uitjes en doe-dingen in. Ook zie je dan direct wat de activiteit kost en hoever het vanaf de camping is.
De eetgelegenheden in de buurt van de camping worden ook beschreven in dit digitale boek (met meer dan 100 pagina’s!). Lekker happen!

Bistro
In de bistro hebben we ijsjes, tosti’s en heerlijke koffie’s. In de vakanties hebben we daarnaast ook verse pizza’s en heerlijke plates. 

Vuurtje stoken

Op de camping mag je heerlijk een vuurtje stoken! Zak marshmallows erbij en You’re a Happy Camper!  
Je kan je vast wel voorstellen dat we zuinig zijn op ons gras en de houten terrassen bij de Waterchalets. Vandaar dat we er wel wat regeltjes bij hebben.
Je mag zelf een (dichte) vuurschaal meenemen om te gebruiken. Deze zal wel minimaal 50 cm van de grond af moeten staan of je zal deze op een beschermplaat moeten zetten, die van de grond staat.
Open vuurkorven laten we niet toe… het hout valt er makkelijker tussendoor, waardoor ons gras kan verbranden.   
Bij ons kan je ook een vuurschaal huren, met een kruiwagen met hout. Deze staan al op de juiste hoogte. De kosten hiervoor zijn €10,- per avond.

Geniet… met een kleine aanpassing in deze Corona tijd

Ook bij ons zullen in het seizoen de RIVM-regels blijven gelden (die iedereen inmiddels kan dromen).
Maar we hopen dat iedereen het belangrijkste niet vergeet: geniet van je tijd op de camping, het is tenslotte vakantie! Praat met elkaar (op een fijne afstand) en wees lief voor elkaar, ook al gaat het afstand houden misschien soms even mis.
Dus:

  • Blijf 1,5 meter uit elkaars aura
  • Was je handen regelmatig met soppende zeep
  • Hoest en proest in je elleboog
  • Vermijd drukte en samenscholing (op de camping zeer goed te doen!)
  • Blijf thuis bij klachten, koorts en verkoudheid
  • Wees lief voor elkaar, niet alleen nu, maar eigenlijk altijd 😉

Mocht de camping niet open mogen ivm Corona, terwijl je net voor die periode geboekt hebt, dan zullen we contact met je opnemen en gaan we samen kijken naar een oplossing.