Handige informatie

~ Laatste wijziging – 15-09-22~

Corona
Jaaaa, we kunnen weer een soort van ‘normaal’ doen. Wel vragen we om de regels van het RIVM te blijven volgen… en als je Corona-gerelateerde klachten hebt, om je even zelf te testen en thuis te blijven bij een positieve test.

Camping is open

 • Corona en RIVM regels
 • Seizoen – periodes
 • Horeca en Animatie
 • Receptietijden
 • Mogelijkheden
 • Activiteiten in omgeving
 • Fietsen en wandelen
 • Vuurtje stoken
 • Camping (deels) dicht? 
  Wij nemen contact op!

Impressie

Seizoen – wanneer – wat

Kamperen: het kampeerseizoen ’23 is van 7 april tot 17 september. In die tijd is het mogelijk om te komen kamperen met je eigen kampeermiddel. 
Verhuuraccommodaties: alle accommodaties met eigen voorzieningen en sanitair blijven open tot eind september en de Waterchalets zelfs tot eind oktober.
Animatie: wordt in juli en augustus in de zomervakantie gedaan, tot en met de een na laatste week van de vakantie. Het animatieprogramma hangt bij de toiletgebouwen en bij de Piep In, tegenover het terras.
Horeca/bistro: zie de informatie hieronder…

Horeca

De bistro zal weer geopend zijn vanaf april.
Gedurende de dag en in het weekend kan je dan lekker frietjes of een pannenkoek komen eten, in het weekend ook op vrijdag- en zaterdagavond. 

Tijdens de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren én in de zomervakantieperiode (juli en augustus) kan je genieten van zelfgemaakte, krokante pizza’s of een lekkere plate. De avonden dat we dit doen worden aangegeven bij de toiletgebouwen en worden ook naar iedereen gemaild. 

De restaurants uit de omgeving staan ook in het Activiteitenboek. Ook hier kan je terecht om te genieten van het niet hoeven koken!

Aankomst en vertrek | Receptie | Weekendtoeslag

Tijd voor vakantie! Op tijd in de auto om zo wat aan je dag te hebben? We snappen het helemaal, maar weet wel dat je tussen bepaalde tijden kunt inchecken. 

Inchecken: 14.00 (kamperen) | 15.00 (accommodatie) – tot 17.30 uur (hoogseizoen) en tot 17.00 uur (laagseizoen)
Wanneer je later wilt komen , geen probleem. Laat je het ons dan even weten, dan overleggen we even hoe we dit doen.
Uitchecken: 9.00 – 11.00 uur (ma-za) | 10.00 – 11.00 uur (zondag)
Later uitchecken kan in het midden- en laagseizoen soms wel. Tegen een vergoeding kan je dan blijven tot 17.00 uur. Overleg dit minimaal een dag voor vertrek even met de receptie. 

Broodjes bestellen

Lekkere broodjes, taartjes, meergranenvolkorenpompoenpit-shizzle-brood etc… Ja hoor, lekker smullen in de ochtend. De dag ervoor kan je het brood bestellen tot 21 uur. Brood(jes) kan je ophalen va. 9.00 uur. Vergeet ze niet te bestellen? Dat kan hier gedaan worden, vanuit je luie stoel! Betalen van de broodjes (en de rest van de horeca) gaat alleen met een opgeladen CampingCard. En als we overdag aan het werk zijn op de receptie, kunnen we natuurlijk ook een lekker kopje koffie maken of kan je langskomen voor een ijsje.

Whoop whoop: je mag hier op de camping

 • genieten! Met een Grote G.
  Van je vakantie, de ruimte, de natuur en medecampinggangers.
 • bezoek ontvangen. Alle bezoek zal zich eerst even moeten melden op de receptie/registreren en betaalt dan het bezoekerstarief á €2,50 pp, Bel gerust aan op de RING, wanneer we er niet zijn.
 • je trouwe viervoeter meenemen, met z’n lekkere natte neus! Wel graag aangelijnd en een hondenschep/-zakje is nodig.
 • genieten van het fietsen en wandelen in de omgeving. Oftewel, vergeet je tweewieler niet. Zadelpijn garanderen we uiteraard, bij vele kilometers! Een fiets huren kan ook, hoef je niet te sjouwen met je thuisexemplaar.
 • bedenken wat voor leuk uitje je gaat doen. Pak het digitale informatieboek er bij voor de inspiratie? En neem contact op met ‘het uitje’ of ze daadwerkelijk open zijn in deze tijd. 
 • een vuurtje stoken in een dichte vuurschaal, die op min. 50 cm hoogte staat. Open vuurkorven laten we helaas niet toe. Evt. kan je bij ons een vuurschaal met hout krijgen voor €10,- per avond.
 • en wil je gezellig met elkaar barbecueën, dan kan je bij ons een Weber BBQ huren. Scheelt weer ruimte tijdens het inpakken van de auto.
  Voor €11, per avond krijg je de BBQ incl. aanmaakblokjes, briketten, firestarter en een staalborstel
  .

Corona – wat als…

... we de camping moeten sluiten door de maatregelen:

Mocht het zo zijn dat de deuren toch ineens weer dicht moeten ivm Corona, dan nemen we met iedereen contact op die geboekt heeft voor die bepaalde periode.
De reservering kan dan verplaatst worden, als tegoed worden omgezet (blijft onbeperkt geldig), of je kan je geld terug krijgen. 

... je de reservering moet/wil annuleren:

Het Coronavirus geen geldige reden om je reservering kosteloos te annuleren en het valt ook niet onder ons annuleringsfonds.
Kosten van een annulering worden volgens de Recron-voorwaarden berekend.
Deze voorwaarden zijn te vinden op de website van de Hiswa-Recron.

Als je bij je reservering het annuleringsfonds hebt afgesloten, gaan we kijken of de reden van annulering valt onder dit fonds. 

... je de reservering wil omboeken/verplaatsen:

Reserveringen kunnen niet worden omgeboekt of geannuleerd met het Coronavirus als reden.
Wanneer je in het buitenland woont en er gelden daar andere regels m.b.t. reizen naar Nederland, neem dan even contact op met de receptie.