Informatie mbt je vakantie in Coronatijd

~ Laatste wijziging – 1 dec 2020 ~

Het virus waait nog rond. Dus we blijven hiermee ook op de camping rekening houden. Gelukkig kan je op de camping Corona-proof verblijven. In je eigen kampeermiddel of in een accommodatie die natuurlijk goed schoongemaakt is. 

Het campingseizoen gaat weer van start op 11 april. We houden goede moed dat dit ook door kan gaan. Zo niet, dan lees je hieronder wat we dan doen. 

Daarnaast laten we veranderingen tov ‘normaal’ hier weten.
Lees het dus even door, voor aankomst. Dan ben je op de hoogte. 

Comfortplaatsen

 • RIVM regels
 • Kamperen = Coronaproof
 • Mogelijkheden
 • Camping (deels) dicht? 
  Wij nemen contact op
 • Activiteiten in omgeving
 • Fietsen en wandelen
 • Vuurtje stoken
 • Horeca

Impressie

RIVM regels

We kunnen het allemaal wel dromen! Maar ja, COVID-19 is nog niet weg, dus ook op de camping geldt:

Houd (waar mogelijk) 1,5 meter afstand, nies en proest (van het lachen) in je elleboog, gebruik papieren zakdoeken, was vaker dan normaal je handen met zeep, geen grote samenscholing en blijf bij je accommodatie/thuis wanneer je verkouden/ziek bent…

Receptietijden – aankomst en vertrek

Tijd voor vakantie! Op tijd in de auto om zo wat aan je dag te hebben? We snappen het helemaal, maar weet wel dat je tussen bepaalde tijden kunt inchecken. 

Inchecken: 14.00 (kamperen) | 15.00 (accommodatie) – 17.30 uur
Wanneer je later wilt komen, geen probleem. Laat je het ons dan even weten?
Uitchecken: 9.00 – 11.00 uur 
Later uitchecken kan soms tegen een kleine vergoeding. Overleg dit even met de receptie. 

Whoop whoop: je mag hier op de camping

 • genieten! Met een Grote G. 
  Van je vakantie, de ruimte, de natuur en medecampinggangers.
 • broodjes ophalen va. 9.00 uur. Vergeet je ze niet te bestellen? Betalen van de broodjes (en de rest van de horeca) gaat alleen met een opgeladen CampingCard.
 • bezoek ontvangen, maar niet meer dan het RIVM adviseert. Alle bezoek zal zich eerst even moeten melden op de receptie/registreren en betaalt dan het bezoekerstarief á €2,25 pp, Bel gerust aan op de RING, wanneer we er niet zijn.
 • genieten van het fietsen en wandelen in de omgeving. Oftewel, vergeet je tweewieler niet. Zadelpijn garanderen we uiteraard, bij vele kilometers! 
 • bedenken wat voor leuk uitje je gaat doen. Pak het digitale informatieboek er bij voor de inspiratie? En neem contact op met ‘het uitje’ of ze daadwerkelijk open zijn in deze tijd. 
 • een vuurtje stoken in een dichte vuurschaal, die op min. 50 cm hoogte staat. Open vuurkorven laten we helaas niet toe. Evt. kan je bij ons een vuurschaal met hout krijgen voor €10,- per avond.

Horeca

Onze eigen bistro is momenteel helaas gesloten, net als de andere horeca in Nederland. Wanneer we weer open mogen, kan je hier in de vakantieperiodes lekkere pizza’s of plates eten. 
De restaurants uit de omgeving staan ook in het Activiteitenboek.  

Wat gebeurt er met mijn boeking als de camping niet open mag?

Aangezien we vorig jaar in de zomer wel open mochten, gaan we er nu vanuit dat we in april onze deuren weer kunnen openen.

Mocht dit niet kunnen door de maatregelen vanuit de overheid, dan nemen we contact op met iedereen die een reservering heeft mbt de periode waarin de overheid ons (evt. gedeeltelijk) niet laat openen. 

Voorbeeld:
Wanneer we in april definitief niet open mogen met ons toiletgebouw, bellen we iedereen die in april zou komen kamperen op de camping. Wanneer de accommodaties met eigen sanitair nog wel open mogen blijven, nemen we geen contact op met de gasten die dit geboekt hebben. 
Heb je een reservering voor mei, dan nemen we eerst nog geen contact met je op.

Afgelopen voorjaar hebben we ook met iedereen contact gehad. Niemand heeft zijn geld/betaling ‘verloren’. De reserveringen zijn veelal verplaatst naar een later moment. Sommigen wisten nog niet wanneer ze wilden komen. Geen probleem. Het tegoed blijft onbeperkt geldig.