Informatie: vakantie in Coronatijd

~ Laatste wijziging – 16 juni 2021 ~

Het virus waait nog rond. Dus we blijven hiermee ook op de camping rekening houden. Gelukkig kan je op de camping Corona-proof verblijven. In je eigen kampeermiddel of in een accommodatie die natuurlijk goed schoongemaakt is. 

Het campingseizoen is weer van start gegaan op 10 april. De toiletgebouwen zijn gewoon open en ook de verhuuraccommodaties!

Wat er anders is dan ‘normaal’ laten we hier weten.
Lees het dus even door, voor aankomst. Dan ben je op de hoogte. 

Camping is open

 • RIVM regels
 • Kamperen = Coronaproof
 • Mogelijkheden
 • Camping (deels) dicht? 
  Wij nemen contact op!
 • Activiteiten in omgeving
 • Fietsen en wandelen
 • Vuurtje stoken
 • Horeca

Impressie

RIVM regels

We kunnen het allemaal wel dromen! Maar ja, COVID-19 is nog niet weg, dus ook op de camping gelden de RIVM regels. 

Houd (waar mogelijk) 1,5 meter afstand, nies en proest (van het lachen) in je elleboog, gebruik papieren zakdoeken, was vaker dan normaal je handen met zeep, geen grote samenscholing en blijf bij je accommodatie/thuis wanneer je verkouden/ziek bent… en laat je testen! 

Receptietijden – aankomst en vertrek

Tijd voor vakantie! Op tijd in de auto om zo wat aan je dag te hebben? We snappen het helemaal, maar weet wel dat je tussen bepaalde tijden kunt inchecken. 

Inchecken: 14.00 (kamperen) | 15.00 (accommodatie) – 17.30 uur
Wanneer je later wilt komen, geen probleem. Laat je het ons dan even weten?
Uitchecken: 9.00 – 11.00 uur 
Later uitchecken kan soms tegen een kleine vergoeding. Overleg dit minimaal een dag voor vertrek even met de receptie. 

Whoop whoop: je mag hier op de camping

 • genieten! Met een Grote G. 
  Van je vakantie, de ruimte, de natuur en medecampinggangers.
 • broodjes ophalen va. 9.00 uur. Vergeet je ze niet te bestellen? Dat kan hier! Betalen van de broodjes (en de rest van de horeca) gaat alleen met een opgeladen CampingCard.
 • bezoek ontvangen, maar niet meer dan het RIVM adviseert. Alle bezoek zal zich eerst even moeten melden op de receptie/registreren en betaalt dan het bezoekerstarief á €2,50 pp, Bel gerust aan op de RING, wanneer we er niet zijn.
 • genieten van het fietsen en wandelen in de omgeving. Oftewel, vergeet je tweewieler niet. Zadelpijn garanderen we uiteraard, bij vele kilometers! 
 • bedenken wat voor leuk uitje je gaat doen. Pak het digitale informatieboek er bij voor de inspiratie? En neem contact op met ‘het uitje’ of ze daadwerkelijk open zijn in deze tijd. 
 • een vuurtje stoken in een dichte vuurschaal, die op min. 50 cm hoogte staat. Open vuurkorven laten we helaas niet toe. Evt. kan je bij ons een vuurschaal met hout krijgen voor €10,- per avond.

Horeca

Onze eigen bistro is weer geopend. Gedurende de dag zijn we geopend en in het weekend ook in de avond. 

In de zomervakantieperiode kan je weer een zelfgemaakte, krokante pizza’s of een lekkere plate zalm, biefstuk of saté komen eten. 

De restaurants uit de omgeving staan ook in het Activiteitenboek. Ook hier kan je terecht om te genieten van het niet hoeven koken!

Wat gebeurt er met mijn boeking als de camping dicht moet?

De camping mocht 10 april gewoon open. En wij verwachten nu niet meer dat we dit seizoen toch nog moeten sluiten. 
Mocht het zo zijn dat we toch ineens de deuren weer dicht moeten ivm Corona, dan nemen we met iedereen contact op die geboekt heeft voor die periode.
De reservering kan dan verplaatst worden, als tegoed worden omgezet (blijft onbeperkt geldig), of je kan je geld terug krijgen. 

Annuleren van je reservering

Op dit moment is het Coronavirus geen geldige reden om je reservering kosteloos te annuleren en het valt ook niet onder ons annuleringsfonds.
Kosten van een annulering worden volgens de Recron-voorwaarden berekend. Deze voorwaarden zijn te vinden op de website van de Hiswa-Recron.

Boeking verzetten/verplaatsen

Op dit moment geldt dat reserveringen niet kunnen worden omgeboekt of geannuleerd met het Coronavirus als reden.
Wanneer je in het buitenland woont en er gelden daar andere regels m.b.t. reizen naar Nederland, neem dan even contact op met de receptie.