/Camping Friesland
Camping Friesland 2017-01-19T11:19:45+00:00
Slide background

Kamperen Groningen

Kamperen

Camping Groningen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Camping FrieslandGenieten op Camping de Watermolen

 

Camping De Watermolen vindt u in Opende, op de grens tussen Friesland en Groningen. Op deze goed onderhouden en mooi gelegen camping vindt u alles wat u nodig heeft om te genieten van een heerlijke vakantie in Friesland. Natuur, rust en ruimte, en, hoe kan het ook anders in Friesland, veel water. Zo heeft de camping de beschikking over een eigen meer, waarin naar hartenlust gezwommen en gevist kan worden. Camping De Watermolen is ruim opgezet, waardoor iedereen echt zijn eigen plek heeft en zich hier direct thuis zal voelen.

Op deze camping, aan de rand van Friesland, vindt u behalve dit meertje natuurlijk nog diverse andere faciliteiten. Zo is er een grote speeltuin waar kinderen zich prima in kunnenvermaken en zijn er op de diverse kampeervelden kleinschaliger speelmogelijkheden te vinden. In het hoogseizoen biedt camping De Watermolen animatie (kleinschalig) aan voor kinderen tot 12 jaar. Natuurlijk kunt u voor de inwendige mens ook prima op De Watermolen terecht. Geniet van een lekkere kop koffie of cappuccino op het terras met uitzicht op het meer of geniet van één van de gerechten die geserveerd worden in de aanwezige bistro. Door de gunstige ligging van de camping is De Watermolen een ideale plek om de provincies Groningen, Friesland en Drenthe te ontdekken.

U kunt op de camping verblijven in uw eigen tent of caravan, maar daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een chalet, compleet ingerichte safaritent, trekkershut of zelfs een heus waterchalet te huren. Niet alleen ’s zomers kunt u van deze accommodaties gebruikmaken, ook in de winter staan deze geheel tot uw beschikking. Schaats gerust eens een rondje op de “Pingu”, een meer dat dateert uit de Laatste IJstijd, gooi sneeuwballen, maak een sneeuwpop en ervaar een wintervakantie in eigen land. Geniet van de winterse natuur op de rand van Friesland.

Wanneer u verblijft op camping De Watermolen ligt heel Friesland aan uw voeten. U bent in een mum van tijd in hartje Friesland en een bezoek brengen aan Dokkum, Sneek of Leeuwarden is een absolute must. Friesland is een hele waterrijke provincie, dus ga er eens op uit met een bootje. De Friese bossen verdienen ook uw aandacht en nodigen u uit voor een ontspannende wandeling. De Waddeneilanden liggen binnen handbereik en een dagje Schiermonnikoog of Ameland is een echte aanrader.

Op onze website vindt u een lijst met tal van leuke uitstapjes in onder andere Friesland. Wanneer u Friesland echt wilt ontdekken, boek dan uw verblijf op camping De Watermolen!


Homepagina Camping de Watermolen