/Camping de Watermolen: de beste camping van Nederland
Camping de Watermolen: de beste camping van Nederland 2018-03-16T13:38:58+00:00

Camping de Watermolen: de beste camping van Nederland

Camping de Watermolen heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Zoover Award voor campings gewonnen. We mogen onze camping daarmee de beste camping van Nederland van 2016 én 2017 noemen. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en worden uitgereikt aan de accommodaties met de beste reviews en de hoogste waardering door gasten. Onze gasten beoordeelden Camping de Watermolen het afgelopen jaar met gemiddeld een 9.8. Naast de Gouden Zoover Award hebben we de nieuwe Zoover Award Goud per regio gewonnen, waarmee we ook de beste accommodatie van Groningen zijn.

In alle rust genieten van de natuur

Camping de Watermolen is de beste camping van Nederland!We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de camping te krijgen zoals hij nu is: een camping met het perfecte decor voor mensen die actief willen genieten van rust, ruimte, natuur en water. Wat onze gasten het meest waarderen is onze persoonlijke benadering. Wij behandelen iedereen die onze camping bezoekt echt als gast en niet als nummer. Daarnaast genieten onze gasten van de rust, ruimte en natuur die onze prachtige camping in Groningen te bieden heeft. In het voor- en naseizoen ontvangen we veel 50-plus gasten, die lekker de fiets pakken of een stuk gaan wandelen in de omgeving. In het hoogseizoen wordt de camping voornamelijk bezocht door families die van de natuur komen genieten: zwemmen in het meer, vissen, lekker buitenspelen,  boompje klimmen en marshmallows roosteren boven een vuurkorf. Onze camping aan het water is kortom dé ideale plek om heerlijk tot rust te komen in een natuurrijke omgeving.

Bekijk alle beoordelingen van onze camping op Zoover. Uiteraard kunt u ook zelf een beoordeling plaatsen op de website van Zoover.