Zoover awards

Camping de Watermolen heeft in de afgelopen jaren vijf keer de Gouden Zoover Award voor campings gewonnen. We mogen onze camping daarmee tot een van de beste campings van Nederland noemen.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en worden uitgereikt aan de accommodaties met de beste reviews en de hoogste waardering door gasten.
Onze gasten beoordeelden Camping de Watermolen de afgelopen jaren met gemiddeld een 9.8! Naast de Gouden Zoover Award hebben we ook de nieuwe Zoover Award Goud voor de regio gewonnen, waarmee we ook de beste accommodatie van Groningen werden.

In alle rust genieten van de natuur

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de camping te krijgen zoals hij nu is: een camping met het perfecte decor voor mensen die actief willen genieten van rust, ruimte, natuur en water. Wat onze gasten het meest waarderen is onze persoonlijke benadering. Wij behandelen iedereen die onze camping bezoekt echt als gast en niet als nummer. Daarnaast genieten onze gasten van de rust, ruimte en natuur die onze prachtige camping in Groningen te bieden heeft. In het voor- en naseizoen ontvangen we veel 50-plus gasten, die lekker de fiets pakken of een stuk gaan wandelen in de omgeving.

In het hoogseizoen wordt de camping voornamelijk bezocht door families die van de natuur en de rust komen genieten: zwemmen in het meer, vissen, lekker buitenspelen, boompje klimmen en marshmallows roosteren boven een vuurkorf. Kortom, onze camping aan het water is dé ideale plek om heerlijk tot rust te komen in een natuurrijke omgeving.

Bekijk alle beoordelingen van onze camping op Zoover. Uiteraard kan je ook zelf een beoordeling plaatsen op de website van Zoover.