/Annuleringen
Annuleringen 2017-03-23T18:32:09+00:00
Slide background

Kamperen Groningen

Kamperen

Camping Groningen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

AnnuleringenKamperen in Groningen

Wanneer u een vakantie geboekt heeft, kan het voorkomen dat er plotseling iets gebeurt waardoor uw vakantie niet door kan gaan, of eerder afgebroken moet worden. 

Annuleringsfonds

U kunt tijdens het boeken van een campingplek of huuraccommodatie aangeven of u deelt wilt nemen aan het annuleringsfonds van Camping de Watermolen, waardoor u zich veel kosten kunt besparen bij een annulering.

U betaalt €2,50 + 4,5% over het totaal verschuldigde bedrag van de gehuurde objecten, waardoor u het (gedeeltelijke) bedrag terugkrijgt wanneer één van de volgende redenen van toepassing is:

• Plotselinge ziekte/ongeval m.b.t. één van de gezinsleden.
• Ernstige ziekte of sterfgeval in de niet meereizende familie (1e of 2e graad).
• Onvrijwillige werkloosheid van de kostwinner, met een vast contract.
• Belangrijke zaak- of huisschade, waardoor aanwezigheid gewenst is.
• Het niet kunnen gebruiken van het voor de vakantie bedoelde vervoer- en/of kampeermiddel door diefstal, brand of onverwachte motor- of autoschade, binnen vier weken voor de geplande aankomst.
• Onverwachte oproep voor militaire dienst, anders dan in geval van mobilisatie.
• In geval dat annulering noodzakelijk is, maar genoemde bepalingen niet van toepassing zijn, zal in overleg met de reserverende getracht worden een passende regeling te treffen.
• Het annuleringsfonds is geldig tot de dag van vertrek.

Om aanspraak te kunnen maken op -soms gedeeltelijke- geldteruggave, vragen wij u na het aanvragen van de annulering om bewijs van het bovenstaande (bijvoorbeeld een doktersverklaring). Na overhandiging hiervan nemen wij contact met u op om de afhandeling in gang te zetten.

Geen deelname annuleringsfonds?

Wanneer u besluit om niet deel te nemen aan ons annuleringsfonds, kunt u geen aanspraak maken op dit fonds. U zult dan de prijs/kosten van uw gemaakte reservering aan ons moeten betalen. Eventueel kunt u deze kosten verhalen op uw eigen reis- en/of annuleringsverzekering.  
Kosten die u bij annulering niet hoeft te betalen/terugkrijgt (wanneer u dit al betaald had) zijn milieuheffing, borgsommen en evt. extra’s zoals linnenpakketten.