Impressie

Animatie

In de zomervakantie is er vanaf de tweede week tot de week voor het einde van de zomervakantie vier tot vijf keer per week een kleinschalig en gevarieerd animatieprogramma voor kinderen van vier tot ca. twaalf jaar. Op het programma staan knutselen, minidisco, spelletjes en één keer per week een spannend avondspel of bonte avond. Bekijk hier alvast het filmpje voor wat voorpret van de bonte avond

Bezoek | Gasten van buitenaf 

Bezoek bij gasten of mensen die hier niet verblijven, maar graag een campingdag willen zijn van harte welkom. Wel betalen zij het bezoekerstarief en willen wij graag dat ze bij de receptie/bistro langskomen om het bezoekerstarief te betalen, voordat ze het terrein gebruiken en/of op bezoek gaan.  
Het kost €2,50 per dag of dagdeel (inclusief het gebruik van het zwem- en vismeer). 

Bistro 

In de vakantieperiodes kunt je op bepaalde dagen komen eten. We serveren dan plates en ambachtelijk bereidde pizza’s (uit de houtgestookte steenoven).

In het laagseizoen is de bistro beperkt open. Je kunt wel altijd gebruik maken van de kleine kaart (bijvoorbeeld tosti’s, pannenkoeken, frietjes). Wanneer er (besloten) feesten en partijen in de bistro gehouden worden, serveren wij verder geen eten.

De Bistro is geopend van 12 april tot 15 September 2024.

Boeking | Reserveringen

Hieronder lees je hoe je kan reserveren, hoe we omgaan met annuleringen en hoe het boeken voor een plek werkt, wanneer deze nog niet online te boeken is.

Gratis reserveren

Het reserveren van een accommodatie of kampeerplek is gratis. Dit kan telefonisch, via de website of bij de receptie. De bevestiging van de reservering wordt per e-mail gestuurd. Check de spammap even als die niet binnengekomen is ajb.

Via onze website kan je de prijzen checken voor het verblijf, voordat je boekt. En wanneer je al weet waar je wilt staan, maak dan een voorkeursboeking (á €9,-). Dan ben je verzekerd van de door jou gekozen plek.

Betaling voor de reservering:
1e 50% binnen 7 dagen en de 2e 50% een maand voor aankomst.

Annuleringsfonds | Annuleren boeking/reservering

Bij de reservering is het mogelijk om deel te nemen aan het annuleringsfonds van Camping de Watermolen (je betaalt €2,50 + 4,5% van het reserveringsbedrag). Lees hier de voorwaarden om te annuleren bij deelname aan het annuleringsfonds: Lees hier de voorwaarden om te annuleren bij deelname aan het annuleringsfonds

Wanneer je de deelname bij een reservering niet aangegeven hebt, wordt deze automatisch toegevoegd door ons. Als je de deelname toch niet wenst, kan je dit laten weten door ons een korte mail te sturen met het boekingsnummer of om even te bellen na het maken van de reservering. Wij halen deze er dan zonder problemen voor je af.
Zonder deelname wordt er door de camping geen restitutie verleend bij verhindering of voortijdig vertrek.

Vooruit boeken | Reservering vooruit

De mogelijkheid bestaat om een reservering te maken voor een periode waarin de tarieven/periodes nog niet gepubliceerd/bekend zijn. Dit wordt elk jaar in het najaar gedaan. Als aanbetaling op de reservering wordt € 35,- gevraagd, welke met de definitieve reservering verrekend wordt. Indien uiteindelijk afgezien wordt van de (voorlopige) reservering, vindt er geen restitutie plaats van deze aanbetaling.

Borg

Borg CampingCard
Je betaalt €10,- per CampingCard, die je weer terugkrijgt bij het uitchecken.

Borg Accommodatie
We vragen geen borg voor de accommodaties. Als er onverhoopt iets stuk gaat, laat het ons dan even weten. Dan kunnen we direct even bekijken wat het kost om het te laten maken of om het te vervangen. Vaak ben je voor schade verzekerd via je reisverzekering.

(Wissel)dagen | Tarieven |
Tijden aankomst/vertrek

(Wissel)dagen

Alle accommodaties wisselen (in het hoogseizoen) op vrijdag.

De Woodlodges/Trekkershutten zijn wel per dag boekbaar.

Bij vertrek op zat/zon: weekendtoeslag schoonmaak á €20,-.
Deze wordt na (online) reserveren nog toegevoegd aan de boeking. 

Tarieven | Prijzen: kamperen en accommodaties

Voor de actuele tarieven voor het kamperen op een natuurplek, comfortkampeerplek of voor de accommodaties, verwijzen we je naar de boekingspagina. Wanneer je de boeking niet afrond, kan je eerst gewoon kijken wat de prijs is.  
Wanneer je een overzicht wilt van de verschillende prijzen, kan je deze hier zien. Dit document is een overzicht dat iets afwijken van de actuele prijzen.

Inchecken | Uitchecken
Inchecken

Het inchecken voor een kampeerplek kan vanaf 14.00 uur tot 17.30 uur. 
Voor de accommodaties is het inchecken een uur later, vanaf 15.00 uur. 
Wanneer je later aan wilt komen, geen probleem. Maar horen we dit graag even voor die tijd. 

Uitchecken

Voor zowel de kampeerplekken als de accommodaties kan er tussen 9.00 uur en 11.00 uur uitgecheckt worden. Graag eerst de auto naar buiten rijden, op de parkeerplaats. Daarna kom je naar de receptie om de CampingCard in te leveren. Hier verrekenen we de borg en het restant van de CC. 

 

Minimum aantal dagen | Minimum verblijf

Kamperen > vanaf 1 nacht*

Trekkershut > vanaf 1 nacht*

Accommodaties > vanaf 2 nachten*/**

* M.u.v. Hemelvaart en Pinksteren. In die periodes zijn er arrangementen voor respectievelijk 5 en 4 nachten. 

** In het hoogseizoen gelden er verplichte weektarieven voor (de meeste) accommodaties.

 

Kortingskaarten ACSI Camping Card of CKE

Op de camping kan je op vertoon van de ACSI Camping Card korting krijgen op de verblijfskosten in de daarvoor geldende perioden. Bij de reservering zal er gemeld moeten worden dat je met deze kaart wil komen kamperen en bij aankomst willen we deze ACSI kaart graag zien, zodat we weten dat de juiste prijs berekend is. Er is een aantal plekken met dit tarief te boeken. Dus vergeet het niet aan te geven bij de reservering. Zie het ACSI Camping Card boek voor de voorwaarden. Dit tarief geldt niet in combinatie met andere acties of kortingen.

Laagseizoen | Middenseizoen | Hoogseizoen

In het laagseizoen zijn er andere tarieven dan in het hoogseizoen.

Het hoogseizoentarief geldt in de meeste vakantieperiodes. Daarbuiten vallen de tarieven onder het laag- en middenseizoentarief.

Voor de actuele tarieven kijk je hier.

Leegstand kampeermiddel

Dit wordt (in principe) alleen gedaan in het laagseizoen, op aanvraag bij de receptie. Dit zal vóór de leegstandperiode moeten gebeuren, achteraf verrekenen is niet mogelijk.

Leegstand is excl. elektra. Het vertrek is tot 11:00 uur en aankomst weer vanaf 14:00 uur. 
Wanneer je dus bijvoorbeeld een avondje naar huis gaat om te slapen, telt dit niet als leegstand. 

Voorwaarden/bijkomende kosten 

Handig om te weten waar je evt. rekening mee moet houden wanneer je kampeert of een accommodatie huurt. 

Per plek/acco: 1 gezin en kamperen incl. 2 pers.

Er wordt één gezin per accommodatie of kampeerplek toegestaan. Dit houdt in: max. 2 volwassenen met (thuiswonende) kinderen.

Per kampeerplek (Comfort en Natuur) is 1 kampeermiddel, een klein bijzettentje en 2 personen inbegrepen.

Kinderen t/m 2 jaar kamperen gratis, alleen de milieuheffing wordt voor hen berekend. 

Plek voor eigen gebruik | Kosten derden

Je huurt een accommodatie/kampeerplek voor het eigen gezin (ouders + thuiswonende kinderen). Maken derden gebruik van je kampeermiddel (verhuur, afstaan aan ouders/kinderen/vrienden ed.), dan kost dit €5,00 p.p. per nacht (incl. milieuheffing).
Graag vooraf melden bij de receptie.

Kampeerarrangement: milieuheffing en elektraverbruik/kosten

Milieuheffing

De milieuheffing voor de seizoenplaatsen is gebaseerd op een aantal overnachtingen.

De berekening is gebaseerd op max. 50% daadwerkelijk verblijf van het totale aantal nachten in de geboekte periode. Wanneer je, met partner en/of gezin, hier meer nachten verblijft, hanteren wij de milieuheffing-tarieven van de jaarplaatsen (per maand). De verrekening kan ook achteraf nog plaatsvinden. 

Elektra

De elektra is niet inbegrepen bij de kampeerarrangementen (muv Hemelvaart en Pinksteren). De standen worden opgenomen bij aankomst en verrekend bij/na vertrek. De prijs per kwh is €0,61 (2024).

Bezoek bij gasten op de camping

Bezoek betaalt €2,50 p.p. per dag (of dagdeel), dit is inclusief het gebruik van het zwem- en vismeer.
Na aankomst meldt het bezoek zich even bij de receptie/bistro (evt. via de Ring). Daar krijgen ze een kaartje voor die dag/het dagdeel. 

Auto's op parkeerplaats

Alle auto’s worden na het uitpakken op de parkeerplaats geparkeerd. Hierop wordt een uitzondering gemaakt op vertoon van een invalidenkaart. 
Op de dag van vertrek kan je weer met de auto het terrein op. 

Voorwaarden (algemeen) en Huisreglement

Camping de Watermolen hanteert de Recron voorwaarden voor vaste, seizoen en toeristische plaatsen.