/Occassions
Occassions 2017-01-19T11:25:57+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Chalet in Groningen luxe woonkamer

OccassionsChalet Grand Deluxe Camping de Watermolen

Camping de Watermolen heeft op dit moment 34 jaarplaatsen voor chalets met ruime plekken van 190 tot wel 450 m2. Voor onze gasten met een jaarplaats is de camping het hele jaar geopend en mag u hier het hele jaar door recreëren en genieten.

Mocht u per direct een chalet willen kopen, dan staan er verschillende chalets te koop op het jaarplaatsen terrein. Dit zijn chalets van onze jaarplaatsgasten, die zij te koop aanbieden.

Alle chalets worden aangesloten op 20/25 ampère stroom, riolering, water en aardgas. Voor deze nutsvoorzieningen worden aparte meters aangebracht.

U kunt voor informatie over nieuwe chalets contact met ons opnemen. Ook wanneer u hulp wilt bij het uitzoeken van een ander type chalet of andere mogelijkheden wilt bespreken, kunt u bellen met Camping de Watermolen.

Op de nieuwe jaarplaatsen op het park kunt u een Arcabo chalet of Duntep chalet plaatsen, welke helemaal ingericht kan worden naar uw eigen wensen. Kijk op www.arcabo.nl of www.duntep.nl voor informatie over de verschillende modellen.

Chalet Deluxe in Opende Groningen

 

 

 

 

 

 

Hieronder kunt u informatie vinden over de chalets die bij ons te koop staan.