/Kinderen
Kinderen 2017-12-08T12:29:57+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kinderen

Vaak is er thuis geen plek voor kinderen om lekker rond te rennen buiten, verstoppertje te doen met elkaar, met bootjes varen of kikkertjes vangen.

Piep In de knutselruimte van Camping de Watermolen te Opende Groningen
Op Camping de Watermolen kan dit allemaal wel. Het terrein is heerlijk groot en kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten.

Veel kinderen nemen hun vishengel mee en vissen in de meren van de camping op vorentjes of zelfs op snoeken en karpers (met behulp van papa). Daarnaast wordt er lekker gevolleybald of gevoetbald. En ook in de grote speeltuin en op de kabelbaan vermaken kinderen zich vele uurtjes. Er staat een uitkijktoren met glijbaan bij het zwemmeer en een waterspeelplaats met houten tobbes, gootjes en een waterrad, waar met een emmertje en water veel gespeeld kan worden.

Ook in de buurt is er veel voor kinderen te doen. Het blote voetenpad, waar je écht op je blote voeten mag lopen, is zeker een aanrader. Maar ook het kameleondorp, een zwemparadijs, de Natuur Doezoo en het speelgoedmuseum is een aantal voorbeelden van hele leuke dingen op een steenworp afstand.

Animatie

In de zomervakantie is er vanaf de tweede week tot de week voor het einde van de zomervakantie ca. 4x in de week knutselen in de ochtend (ca. 4-10 jaar). Lekker knippen en plakken, met elke week weer een ander leuk thema. ’s Middags kunnen ze lekker komen rennen bij een (buiten)spel. Lekker pannenkoeken eten met de kinderen op Camping de Watermolen

Op de woensdagavond is er een spannend avondspel, playbackshow of een talentenjacht. Zelfs de papa’s en de mama’s vinden het soms leuk om hier aan mee te doen! 

Af en toe wordt er een viswedstrijd georganiseerd voor de kinderen. Papa en mama mogen natuurlijk helpen om de visjes van de haak af te halen, maar de kinderen zelf mogen proberen de viskampioen te worden!