/Kamperen
Kamperen 2018-03-13T12:54:21+00:00
Slide background

Kamperen Groningen

Kamperen

Camping Groningen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kamperen in Groningen

Lekker er op uit met de eigen tent, caravan of camper, of huur een ingerichte tent, dan kan de vakantie zonder enig Ook campers zijn welkom op Camping de Watermolenprobleem beginnen. Even weg uit de drukte van het normale leven. Kom genieten op Camping de Watermolen in de provincie Groningen.

Kampeerplaatsen

Camping de Watermolen heeft 69 ruime Comfort-kampeerplaatsen. Allemaal gelegen op een van de vijf kampeervelden, ovaal of rechthoekig, welke over een natuurlijke afscheiding beschikken. Er zijn voldoende mogelijkheden om op een beschut plekje te staan of juist lekker in de Groningse zon.
Wanneer u een prijsopgave of boeking maakt, kunt u op de plattegrond de verschillende kenmerken zien van elke kampeerplaats. Op veld 3, 4 en 5 bevindt zich een speeltoestel. Dit zijn dan ook veldjes waar de meeste kinderen zich bevinden.

De comfortplaatsen zijn heerlijk ruim (va. 100m²), hebben 10/16 Amp. elektra, een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. U staat vlakbij het Groningse Pingo-meer en op een steenworp afstand van het vis- en zwemmeer. Er staan twee luxe sanitairgebouwen op de kampeervelden, waarvan één ook een babybadje en een familiedouche heeft. U kunt in deze toiletgebouwen (gratis) douchen met een douchesleutel.
In het laagseizoen is vaak alleen het sanitairgebouw tussen veld 3 en 4 geopend.

De vraag die we vaak krijgen is: “maar hoe ziet zo’n veldje er dan uit? Wat is een fijn veld voor ons?”
Daarom hebben we een paar filmpjes gemaakt om een impressie te geven van de vijf kampeervelden.
-> Filmpje van alle comfortvelden 1, 2, 3 4 en 5 in de ochtendzon (juni 2017): Comfort kampeerveld 1 t/m 5
-> Filmpje van comfortveld 1, 3 en 5:  Comfort kampeerveld 1, 3 en 5 Camping de Watermolen
-> Filmpje van comfortveld 2: Comfort kampeerveld 2 Camping de Watermolen 
-> Filmpje van comfortveld 4: Comfort kampeerveld 4 Camping de Watermolen  
-> Filmpje van comfortveld 5: Comfort kampeerveld 5 Camping de Watermolen    

Op de kampeervelden 3, 4 en 5 staan een paar speeltoestellen voor de kinderen, waardoor deze meestal bezet zijn door de families met kinderen. Maar ook gasten zonder kinderen zijn hier uiteraard van harte welkom.

Safaritent: Kamperen op het kampeerveld, maar het niet zelf op hoeven zetten? De Safaritent is een stoere luxe tent op een stevige houten vlonder voor de kampeerder die van kamperen houdt, maar ook luxe wel kan waarderen. De tent heeft twee aparte slaapkamers, een woonkamer en compleet ingerichte keuken. Buiten zit u heerlijk in de loungestoelen een boek te lezen of om van de sterren te genieten ’s avonds.
Meer informatie over de safaritent.

Brandweerwagen – kazerne:  Hoe leuk is het om in een unieke accommodatie te slapen? Onze oude Mercedes Brandweerwagen heeft op de mooie Groningse grond een plek gekregen zodat er velen in kunnen overnachten.
In de Brandweerauto is alles nog origineel. De slangen en oa. het brandweermannenpak zit er nog in. Daarnaast zit er in de brandweerwagen: een gasstel, potten, pannen, bestek en een koelkast.  
Slapen wordt gedaan in de twee ‘brandweerkazernes’ (slaaphuisjes’). Er staan er 2 naast de brandweerauto met 1x een 2 pers. dekbed en 2 x een 1-persoonsdekbed en kussens. De lampen in de brandweerwagen zijn gemaakt van oude brandblussers. Dat maakt het plaatje echt af.
Buiten de brandweerwagen kan gegeten worden in de zon, aan de houten tafel met bankjes. En ook binnen is een zitje voor 4- personen aanwezig. 

Klik op de volgende link om te boeken: Reserveer Brandweerwagen/Brandweerkazerne 
Klik op de volgende link om Hemelvaart te boeken: Reserveer Hemelvaart Brandweerwagen/Brandweerkazerne
Klik op de volgende link om Pinksteren te boeken: Reserveer Pinksteren Brandweerwagen/Brandweerkazerne

Ingerichte tent: Voor de mensen die wel graag willen kamperen met een tent, maar het niet zien zitten om deze aan te schaffen of op te zetten? Ook u kunt nu komen kamperen!
Een volledig ingerichte tent kan gehuurd worden via Friesland Tent/Drenthe Tent; zij hebben een variatie aan tenten om te huren. Alles staat klaar voordat u aankomt, de vakantie kan direct beginnen. U hoeft alleen uw slaapzak en kussen mee te nemen! Meer informatie en prijzen vindt u op de website van Friesland/Drenthe tent.

Seizoenplaatsen kamperen: Klik hier voor informatie over onze seizoenplaatsen.

Om te boeken: Reserveer kampeerplek
Om Hemelvaart te boeken: Reserveer Hemelvaart kampeerplek
Om Pinksteren te boeken: Reserveer Pinksteren kampeerplek
Om Hemelvaart & Pinksteren te boeken: Reserveer HEPI kampeerpek

• 2 personen
• gebruik eigen watertapkraan
• 1 auto op parkeerplaats
• alle soorten kampeermiddelen
• afwaswater
• toegang zwem- en vismeer
• inchecken vanaf 14.00 uur
• uitcheckent tot 11.00 uur

Toeristisch kamperen mogelijk vanaf 14 april t/m 16 september
Inchecken vanaf 14.00 uur / uitchecken tot 11.00 uur

• 1 bijzettent
• toegang zwem- en vismeer
• incl. douche (met douchesleutel)
• bij luxe sanitairgebouwen
• elektra 10 – 16 ampère
• gebruik eigen vuilwaterafvoer
• oppervlakte plaats 100 – 120 m2

Ook is het mogelijk om voor een avond een barbecue met briquettes/houtskool, aanmaakblokjes en een firestarter te huren. Of een vuurkorf met een kruiwagen hout en aanmaakhoutjes. De kosten hiervoor zijn €10,-. De barbecue en/of vuurkorf kunt u bij de receptie reserveren.

 

Prijs- en boekingsinformatie 2018

De tarieven vindt u op de tarievenlijst.

De prijzen zijn inclusief de huur voor de staanplaats, elektra, water en douchen. De prijzen zijn gebaseerd op een bezetting van 2 volwassenen (of 1 volwassene en een kind).
Extra (thuiswonende) kinderen zijn toegestaan op de plaats. De kosten hiervoor zijn €3,50 per kind per nacht.

Aankomst- en vertrekdagen en verblijfsduur
Aankomst en vertrek is op iedere dag mogelijk

Reserveringskosten
Er zijn geen reserveringskosten. Wanneer u reserveert zult u wel binnen 7 dagen de eerste aanbetaling moeten overmaken. En het restantbedrag een maand voor aankomst.