/Kamperen Groningen
Kamperen Groningen 2017-05-05T10:57:20+00:00
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kamperen Groningen

Groningen en kamperen, dat is een zeer goede combinatie. Velen denken niet aan de provincie Groningen wanneer ze gaan kamperen, maar er is van alles te ontdekken, te zien en te beleven. Dus kom de provincie Groningen een keer kampeerveld in Opende Groningenuitproberen als vakantiebestemming en kampeer op Camping de Watermolen.
De camping heeft allemaal comfortplaatsen, verdeeld over 5 ruim opgezette velden. U heeft een ruime kampeerplaats, waar u gebruik kunt maken van 10 of 16 ampere. Ook heeft u water en een afvoer bij uw kampeerplek. Op steenworp afstand vindt u twee luxe toiletgebouwen, met faciliteiten zoals een seniorentoilet, een baby ruimte en een familiedouche. Alles om u een comfortabele en onbezorgde kampeervakantie te bezorgen. Camping de Watermolen meet ruim 12,5 hectare, waar maar 70 kampeerplaatsen en 35 vaste jaarplaatsen op staan. Dit houdt in dat er zeer veel ruimte voor de natuur over is gebleven. Hierdoor kunt u op de camping zelf een mooie wandeling maken langs het water en kleinere kinderen zien het als een waar avontuur en speelparadijs. Rondrennen en vliegen over het groene terrein vinden zij heerlijk. En op het kampeerveld staan een paar kleine speeltoestellen waar ze mee kunnen spelen.

Kamperen in Groningen bij Camping de Watermolen

Kamperen bij Camping de Watermolen in Groningen, even ontstressen van de drukte van thuis. De camping zelf biedt extra faciliteiten om uw vakantie nog comfortabeler te maken:

fietsverhuur, verse broodjes, wifi kaartjes, omgevingsinformatie, terras met heerlijke koffie, cappuccino en latte machiatto, baby sanitair, speelmogelijkheden zoals speeltuin, tot 16 ampère elektriciteit, zwemmeer en vismeer.

Daarnaast zijn de luxe kampeerplaatsen voorzien van ruim opgezette sanitaire voorzieningen met o.a. een babyroom en gezinsdouche.  Kamperen in Groningen, dat is iets wat u een keer gedaan moet hebben. Er gaat tenslotte niets boven Groningen!

En een dagje uit in de buurt-provincies kan ook, binnen een mum van tijd zit u in Friesland of Drenthe!

Homepagina Camping de Watermolen